© Çerkezköy Ekspres

10 BİNİN ÜZERİNDE VATANDAŞ MAĞAZADAN ÜCRETSİZ YARARLANDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından “Bugün Bir İyilik Yapmaya Var mısınız?” sloganı ile 2017 yılında Kızılpınar Kültür Merkezi’nde faaliyete geçirilen El Ele Butik Sosyal Yardım Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

İlçedeki hayırsever vatandaşlar tarafından, kullanılmayan kıyafet ve oyuncaklar Kızılpınar Kültür Merkezi’ndeki El Ele Butik Sosyal Yardım Mağazası’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

“HAYIRSEVERLER VE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA KÖPRÜ OLDUK”

El Ele Butik Sosyal Yardım Mağazamızda çocuk ve yetişkin kıyafetlerinin yanı sıra ayakkabı, battaniye, nevresim ve koltuk örtüsü gibi farklı eşyaların da ihtiyaç sahibi vatandaşların beğenisine sunulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mağazamız yaklaşık 7 yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Ele Ele Butik Sosyal Yardım Mağazamız sayesinde hayırseverler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında adeta bir köprü kuruldu” dedi. El Ele Butik Sosyal Yardım Mağazası’na bugüne kadar katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlara ve esnafa teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Açıldığı günden bu zamana 10.000’in üzerinde vatandaşımız mağazamızdan yararlandı. Mağazamıza kıyafet ve oyuncak bağışı yapmak isteyen hayırseverlerimiz 444 88 59 Nolu telefonu arayarak iletişime geçebilirler” açıklamalarında bulundu.   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER