© Çerkezköy Ekspres

30 AĞUSTOS’TA BAYRAK POLEMİĞİ

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan Karaağaç Mahallesi’ne belediye tarafından bayrak asılmadığını iddia etti. İlçenin tüm mahallelerinin Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile donatıldığı belirten yetkililer ise, 30 Ağustos Zaferi’ni tüm Kapaklı halkının hep birlikte yaşayacağı kaydedildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Karaağaç Mahallesi’nde bayrak asılmadığı iddiasında bulunan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “30 Ağustos Zafer Bayramı, milli birliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesidir. Ancak, Kapaklı Belediyesi’nin bu önemli gün için Karaağaç Mahallesi’nde bayrak asmaması büyük bir ihmaldir. Mahallelerimiz arasında ayrımcılık yapmadan, tüm vatandaşlarımızın bayram coşkusunu yaşaması sağlanmalıdır. Bu durum, yerel yönetim anlayışının adil ve eşit olmadığını göstermektedir. Kapaklı Belediyesi’ni, milli bayramlarımızda daha hassas olmaya ve tüm mahallelerimize eşit hizmet sunmaya davet ediyoruz” dedi.

TÜM MAHALLELER TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİYLE DONATILDI

Sonrasında ulaştığımız yetkililer iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek tüm mahallelerin Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile donatıldığını belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Kapaklı’da hep birlikte kutlanacağı kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER