© Çerkezköy Ekspres

ABDULLAH ÖĞE; “ARTIK YETER DİYORUZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’ye karşılama töreni düzenlendi.

İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilat mensupları ve MHP Çerkezköy İlçe teşkilat mensupları ile üyeler katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay; “Bugün itibariyle Çerkezköy’ün makus talihi değişecek. Hep söylediğim bir söz vardır; ‘2014’te bir yol kazası yaşadık’ kendimize bundan ders çıkarmamız lazım. Yeniden aynı yol kazasını yaşamamak için bugün birlik günü, dayanışma günü, hep birlikte Cumhur İttifakı bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Sahada çalışan tüm aday adaylarımıza kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. 12 mahallemizle birlikte çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Cumhur İttifakı unsurlarını bir arada tutup kazanacağız. Ne olursunuz ayrıştırmadan, birleştirelim. Sakın ismin üzerinde durmayalım. Tek amacımız Cumhur İttifakı bayrağını buraya dikip, gelecek yatırımlara yönümüzü verelim” dedi.

“BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ”

Sonrasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber; “Cumhur İttifakı olarak sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi tüm teşkilat mensuplarımızla çalışacak, Zillet İttifakı’nın elinde bulunan belediyeyi kazanacağız. Zillet İttifakı’nın elinde olan belediyeyi işin ehli olan Abdullah Bey’e teslim edeceğiz. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

“HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN”

Son olarak konuşan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Sizleri çok özledim. 15 Temmuz aklıma geldi sizleri burada görünce. İnşallah 15 Temmuz’u bir daha yaşamayacağız. Çocuklar bizim önceliğimiz, gençler geleceğimiz, kadınlar başımızın tacı, biz büyüklerimizin gölgesinde yetiştik. İlçe başkanımızın ifade ettiği gibi belediyeyi yönetip, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel bir Çerkezköy yaşatmak için, inşallah belediyeyi beraber yöneteceğiz. Bu teşkilatlar bana 5 yıl ilçe başkanlığı yapma görevi verdi. 2 dönem milletvekili adaylığında bulundum. Elimden geldiğince üzerime düşen görevi yapmaya çalıştım. Yerime bakmadan Çerkezköy’de ilçe teşkilatı mensuplarımızın ne kadar çalıştığını gördünüz ve üzerimize düşeni yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Hiç endişeniz olmasın. Bu kardeşiniz bu teşkilatla birlikte üzerine düşenin en iyisini yapacak. Kapı kapı, esnaf esnaf her yeri dolaşacağız. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim ederse kazanacağız. İnşallah çalışmalarımıza siz de katkıda bulunursunuz. Bu süreçte ilçe teşkilatımız gerekli programları yapacak. MHP ve AK Parti mensuplarımız bu konuda çok tecrübeli. Artık yeter! Diyoruz. Çerkezköy için gerçek belediyecilik başlayacak. Bütün Çerkezköylü hemşerilerimiz bizim kardeşimiz, büyüğümüz. Biz burada soluk alan herkes için proje yapıyoruz. Bunu yaparsa ancak biz yaparız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle sizlerin heyecanıyla bu 2 aylık süreci çok iyi değerlendirip bu belediyeye hep beraber yürüyeceğiz. Burada Çerkezköy’de yaşayan herkesin bu hizmetlerden, projelerden herkesin hak ettiği ölçüde alma hakkı var. Türkiye’de her AK Partili belediyenin hizmet etme aşkında olduğunu göreceğiz. Biz de bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER