© Çerkezköy Ekspres

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY:“YENİ BİR SAYFA AÇALIM”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği 8’inci Olağan Kongre öncesi delegeler ve partililerle bir araya geldi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “ Biz İstiyoruz birbirimize en ihtiyaç olduğumuz bu günlerde, birbirimizle kaynaşalım. Geçmişin üzerine bir sünger çekip yeniden bir sayfa açalım.” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 26 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde 8’inci Olağan Kongresini gerçekleştirecek .Bu kapsamda AK Parti Çerkezköy İlçe başkanlığı kongre öncesi delegelerle kaynaşmak amacıyla yemek organizasyonu gerçekleştirdi.

“ YENİ BİR SAYFA AÇALIM”

Programda konuşan ve birlik beraberlik mesajı veren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Bu günkü programda hepimizin organize ettiği aslında gönül ne çay, ne kahve istediği, gönlüm sadece muhabbet istediği mantığıyla yola çıktık. Bu gün geçmişten bu güne kadar hem delege olan arkadaşlarımız hem bu davaya hizmet eden birbirinden kıymetli siz abilerim, ablalarım, kardeşlerim gönül istedi ki bir araya gelelim. Bu gün bu yüzden hep birlikte, bir aradayız. 8’inci Olağan Kongremiz öncesinde hep birlikte bir kaynaşma, geçmişten buraya kadar belki bir kırgınlık, belki bir üzgünlük, belki geçmişe yönelik bir soğukluk vardır. İstiyoruz ki birbirimize en ihtiyaç olduğumuz bu günlerde, birbirimizle kaynaşalım. Geçmişin üzerine bir sünger çekip yeniden bir sayfa açalım. Bundan dolayı da bu günkü yemek organizasyonumuza teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“ YAPACAĞIMIZ KONGREYE BİR ÇAĞRI OLSUN”

Cumartesi günü yapacakları kongreye çağrıda bulunan Başkan Salih  Azbay, “Cumartesi günü saat 13:00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde bir kongre icra edeceğiz. Bu kongrenin mihenk taşları sizlersiniz. Bu gün cumartesi günü yapacağımız kongreye bir çağrı olsun istiyoruz. Gazze’de Filistinli kardeşlerimiz gerçekten İsrail barbarlığının, İsrail soykırımıyla karşı karşıya. İnanın bu yemeği bile yaparken gönlümüz buruk ve kırık ama prosedürün de yerine gelmesi için böyle bir organizasyon yaptık” diyr konuştu.

CUMARTESİ GÜNÜ KONGREDE HEP BİRLİKTE ORADA OLACAĞIZ”

Cumartesi günü yapılacak kongrede  hep birlikte orada olacaklarını dile getiren AK Parti eski Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Bu gün burada sayın başkanımızın  kongere öncesi aile buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle hepimiz hasret giderdik, mutlu olduk. Şimdiden başkanımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Nasip olursa Cumartesi günü hep birlikte orada olacağız.” dedi.

 

 “ÇERKEZKÖY BİZİM AĞZIMIZI AÇIKTA BIRAKIYOR”

Programda son konuşmayı AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ömer Polat yaptı. Polat, “Çerkezköy’e yakışan bu. Her gelişimizde Çerkezköy bizim ağzımızı açıkta bırakıyor. Bütün ilçelerdeki organizasyonlar bir tarafa Çerkezköy bir tarafa. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gece gündüz durmuyor çalışıyor. Biz de onun yanında yol arkadaşıyız. Bu mutluluk bize başlı başına yetiyor. Bu mutluluğu devam ettireceğiz. Çünkü liderimiz şu anda Dünya lideri. Öyle güzel projeler yaptı ki öyle güzel ufuklar açtı ki bizim hepimizi rahatlattı. Bu lideri bir daha bulamayız. Allah uzun ömürler versin liderimize.” Dedi. Düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve ,ilçe yönetimi, AK Parti eski Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Çerkezköy önceki dönem Belediye Başkanlarından Ali Ertem,  Eski İlçe Başkanlarından Sait Yazı, Reşat Bahar,Ümit Kök, AK parti Çerkezköy belediye Meclisi üyeleri,AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ve delegeler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER