© Çerkezköy Ekspres

ASLAN; “YENİ DÖNEMDE ADAY OLMAYACAĞIM”

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, yeterli çoğunluk sağlanamaması sebebiyle ertelendi. Kulübe yeni bir başkan adayı çıkmazken mevcut kulüp başkanı Murat Yiğit Aslan, yeni dönemde başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. 95 üyenin olduğu kulüpte toplantıya 5 kişi katılım sağlarken, yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle kongre 14 Ağustos 2024’e ertelendi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, yeni dönemde aday olmayacağını ifade ederek, gelecek yönetime de destek vereceklerini kaydetti.

“BU ŞEHRE BORCUM VAR”

Çerkezköy’e vefa borcu olduğunu belirten Aslan, şehrin takımını daha ileriye taşımak için elinden gelen çaba ve gayreti gösterdiğini ifade ederek; “Çerkezköy’de bir hayatım var. Bu şehre borcum olduğunu düşündüm ve bu şehrin kulübüne sahip çıkmam gerektiğini düşündüm. Burada çalıştım, burada kazandım, buranın oksijenini soluyorum. Bu kulübe 5 yıldır bir emeğim var. Bu kulübü en iyi yerlere getirmeye çalıştım ama yalnız kaldım. Tüm kurumlarca yalnız bırakıldık. Bu süre içerisinde ben Çerkezköy’e borcumu ödediğimi düşünüyorum. Gördüğüm lüzum üzerine bu işi bırakmaya karar verdim. Temel değerleri olan Çerkezköy’ümüze elimizden geleni yaptık. Yönetim olarak istifa edeceğiz, gelecek arkadaşlara da desteğimiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

“ADAY OLMAYACAĞIM”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılacak olan nakdi yardım için başvuru yapılmadığını ve yeni yönetimin bu ödemeyi almak için başvuru yapabileceğini de aktaran Aslan; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiğimiz ödemeyi almadık. Gelen arkadaşlar başvuru yapıp ödemeyi alabilirler. Demesinler ki ‘Parayı alıp gitti’ Benim bu kulübe harcadığım paranın haddi hesabı yok. Hepsini detaylı bir şekilde açıklamasını yapıyorum. Hiçbir hak beyan etmeyeceğim. Çerkezköy 1911’e harcadığım tüm para helal olsun. Yeni gelen yönetim ve başkanlara sponsor dahi olacağımı da buradan belirtmek istiyorum. Çerkezköyspor’a biz vefa borcumuzu ödediğimizi düşünüyorum. Aday çıkarsa sonuna kadar destekleyeceğiz. Aday çıkmazsa biz defterlerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Son 2 sezonu 2 kişiyle yönetiyoruz. 200 bin nüfusluk bir şehrin takımı 2 kişinin omuzlarında gitmez” ifadelerine yer verdi. Açıklamalarının ardından Aslan, yönetim olarak yeni dönemde görev almayacaklarını ve istifa edeceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER