© Çerkezköy Ekspres

ÇERKEZKÖY’ÜN FUTBOL EFSANELERİ GELENEKSEL BULUŞMASININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy’ün eski futbolcularından ve yöneticilerinden 1911 Çerkezköyspor KULÜBÜ BAŞKANI Melih Gedikoğlu ve 1911 Çerkezköy Veteranlar Kulüp Başkanı Mücahit Özkan önderliği ve sponsorluğunda ikincisi gerçekleştirildi

Tokoçin Restoran’da gerçekleştirilen  ikinci buluşma  kahvaltı programına Çerkezköy’de de ve profesyonel liglerde yıllar top koşturmuş ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Kayserispor, Şekerspor ve Karşıyaka’da futbol oynamış  yaşları 50 ve 80’in üzerinde olan futbolcular bu yılda bir çoğu 2. Buluşma kahvaltı programında hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Çerkezköy’ün ünlü eski başarılı futbolcuları eski günlerini hep  yine yad ettiler.

 EFSANE FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Programda konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Melih Gedikoğlu ve 1911 Çerkezköy Veteranlar Kulüp Başkanı Mücahit Özkan kahvaltıya katılım gösteren efsanelere katılımları nedeniyle günün anısına birer teşekkür plaketi takdim ettiler ve katılım sağlamalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

 GEDİKOĞLU KAHVALTIYA KATILAN EFSANELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy futbolunda önemli izler bırakan eski futbolcuların ve idarecilerin katıldığı kahvaltı programında  geçen yıl ilk buluşmada olduğu gibi bu ikinci buluşmada da zaman zaman oldukça duygusal anlar yaşandı. Programda konuşan Melih Gedikoğlu, “Bugün kahvaltımıza  bazı ağabeylerimiz işleri nedeniyle gelemeyeceklerini bildirdiler ve katılacaklara selamlarımı iletmemi istediler. Katılamayan büyüklerimize  ve katılan siz büyüklerimize de  teşekkür ediyorum .Aramızdan zamansız ayrılanlar oldu. Onları da saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Belirttiğim gibi  İşleri olup da gelemeyen arkadaşlarımız  ve büyüklerimiz  oldu. Bu buluşmalardaki hedefimiz yıllardır bir araya gelemeyip görüşemeyen eski futbolcularımızı ve idarecilerimizi bir araya getirmek bizleri inanılmaz mutlu ettiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Gerçekten  bu yılda ikincisini gerçekleştirdiğimiz çok güzel bir buluşma oldu. Bu yılda uzak il ve ilçelerden gelen ağabeylerimiz de oldu, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Bizler yeni nesillerin ilçemiz futbol tarihini yaşayan efsanelerimizin ne şartlarda futbola başladıklarını ve o yıllarda nelerle karşılaştıklarını futbolu severek sırf ülke futbolunun gelişmesine katkı sağlamak için nasıl mücadele verdiklerini genç nesillere aktarmaları ve onlardan öğreneceğimiz bilgiler ışığında ilçe futbolumuzu nasıl daha iyi yerlere getiririz  düşüncesiyle sizlerden aldığımız  değerli bilgiler  ve yol gösterici görüşleriniz doğrultusunda  kentimizin futbolunu daha ,iyi yerlere getirmek için gayret gösteriyoruz. Dolayısıyla bu buluşma programın çok yararlı olduğunu belirtmek istiyorum ve programımıza bizleri kırmayarak davetimize icabet eden herkese bir kez daha Melih Gedikoğlu olarak ve arkadaşım Mücahit Özkan olarak  teşekkür  çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kahvaltı sonrasında günün anısına toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER