ERKAN ZÜMBÜL ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
ÇERKEZKÖYÇerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve 10 Ocak’ta gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden oda başkanlığına aday olan Erkan Zümbül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
“İstikrar sürsün, Çerkezköy ve Kapaklı esnafı büyüsün” parolasıyla yola çıktıklarını belirten Zümbül, 2022 yılında göreve geldikleri günden bu yana esnafa en iyi şekilde hizmet etme gayreti içinde olduklarını söyledi. Bu hizmet anlayışını yeni dönemde de sürdürmek istediklerini ifade eden Zümbül, bu doğrultuda yeniden adaylık kararı aldıklarını kaydetti.
ESNAF ZİYARETLERİNDE YENİ PROJELERİNİ ANLATIYOR
Seçim çalışmaları kapsamında Veliköy, Kızılpınar ve Çerkezköy’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Erkan Zümbül, ziyaretlerde esnaflarla birebir görüşerek bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini ve yeni dönem projelerini paylaştıklarını dile getirdi.
İlginizi Çekebilir