© Çerkezköy Ekspres

ÖĞE, İLK ZİYARETİNİ MHP’YE YAPTI

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Öğe, yapacağı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi. Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, MHP’liler tarafından meşaleler ve çiçeklerle karşılandı.

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, Öğe ve partililere hoş geldin diyerek; “Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe’nin ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımıza yapmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, Allah çıktığı yolda muvaffak eylesin. Bizler de Çerkezköy’de Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kadın Kollarımız, İstişare Kurulumuz, Mahalle Başkanlarımız ile birlikte yaklaşan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakına layık, Cumhur İttifakının hedef odaklı ruhuna uygun hareket ederek inşallah Çerkezköy Belediyesi’ni kendi öz kadromuzla kazanacağımıza inancımız tam bu yönde çalışacağız. Abdullah Öğe başkanımıza da başarılar diliyoruz. Başkanımızın her zaman bir adım arkasındayız, bütün çalışmaları birlikte yapacağız. İstişare kültürü doğrultusunda, herkesin fikrini alarak Çerkezköy’ü yönetmek için canla başla çalışacağız. Desteğimiz, gayretimiz tam.  Devlet Beyin bizlere emaneti olan Cumhur İttifakını sonuna kadar götürüp partimize yakışır bir şekilde Mahalli İdareler seçiminde çalışmalar yapacağız. Sahada olacağız, dik duracağız, biz olacağız, bir olacağız Allah nasip ederse Çerkezköy Belediyesi’ne Cumhur İttifakı’nın mührünü vuracağız” dedi.

“AMACIMIZ BELEDİYEYİ KAZANMAK”

Sonrasında kendisini tanıtan Öğe, şu konuşmayı yaptı; “Cumhurbaşkanımızın, Teşkilatımızın görüşleriyle onların teveccühüyle bizler Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak dün bize tevdih edilmesi üzerine göreve başladık. Bu görev Cumhur İttifakınındır. Herkesin bu işte katkısı olacak. Ben hep birlikte bu göreve geldik sayıyorum. Bu görevi sizler ile birlikte en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ile resmi ittifakı kurmadan biz ittifak olmuştuk. Referandumda beraberdik daha sonra ittifak vücut buldu. Bizim zaten hazır olan zeminimiz de hayat buldu. İnşallah şimdi hayat bulan vücudun meyvesini alacağız. Bizim derdimiz gayemiz, inşallah Cumhur İttifakına Çerkezköy Belediyesi’ni kazandırmak. Tabi amacımız sadece belediyeyi kazanmak değil, Çerkezköy’de oturan Çerkezköy’ün havasını soluyan, Çerkezköy’de büyüyen gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın, büyüklerimizin, hak ettikleri hizmete kavuşmasını sağlamak. Biz Çerkezköy Belediyesi’ni aldığımızda birileri gibi kenara oturmayacağız. Elimizden geldiği kadar, gayretle, gece gündüz demeden çalışarak hep beraber Çerkezköy Belediyesi’ni kazanacağız. Benim buna inancım tam” dedi.

“MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

Konuşmasına şu sözlerle devam eden Öğe; “İnançla, samimiyetle hizmetleri kazandıracağız. Boş vaatlerle, boş konuşarak değil, samimiyetle, proje üreterek bunu gerçekleştireceğiz. Bunu kim yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Hep birlikte bunu başaracağız, benim inancım tam. Sizlerin de inandığınız gözlerinizden görüyorum ve bu beni müthiş derecede motive ediyor. Biz birlikte, beraber olursak biz bu motivasyonla Allah’ın izniyle Çerkezköy Belediyesi’ni mutlaka kazanacağız. Yerel seçimlerde burada Cumhur İttifakı’nın hizmetleriyle Çerkezköy’ü buluşturacağız” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER