© Çerkezköy Ekspres

SINAV KOLEJİ ÇERKEZKÖY'DE EĞİTİME BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda kapanan Çerkezköy Gülerçin Koleji’nin binasına taşınan Özel Çerkezköy Sınav Koleji, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için faaliyetlerine başladı. Çerkezköy’ün eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Özel Tekirdağ Sınav Koleji Kurucusu Emrah Yalçıntaş, “17 yılı aşkın süredir eğitim yolculuğum var. Çerkezköy'de kapılarımızı Sınav Koleji ile birlikte açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun bin kişilik kapasitesi var. Okulumuz anaokulu ve ilkokuldan itibaren çift dille, yani Türkçe ve İngilizce ile bol bol haşır neşir olan ve çift öğretmenle haftalık 40 saate yakın İngilizce eğitimi veren bir okuldur” dedi.

Çerkezköy’de Gülerçin Koleji binasına taşınan Özel Çerkezköy Sınav Koleji, basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya; Özel Tekirdağ Sınav Koleji Kurucusu Emrah Yalçıntaş, Özel Tekirdağ Sınav Koleji Genel Müdürü Hüseyin Nas, Özel Tekirdağ Sınav Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Hüma Avcı ile bölgede faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

“ÇERKEZKÖY’DE KAPILARIMIZI AÇTIK”

Toplantıda konuşan Özel Tekirdağ Sınav Koleji Kurucusu Emrah Yalçıntaş; “Eğitim ve öğretim zor iştir, ciddi iştir. En başta ‘disiplin’ ister, saygı ve emek ister, çoğu zaman şefkat, her zaman özveri ister, yeri gelir sabır ister, an gelir sükunet ister. Her zaman gülmek ister. Hiç ağlamamak, ağlayan bir yavrunuzu görünce de hemen onu güldürmek ister. Küçük büyük fark etmez merhamet ister. İnsana ve hayvana çiçeğe böceğe sevgi ister. Vicdanlı olmayı da öğrettik mi insan olan daha ne ister. İlk hedefimiz Çerkezköy’den Çorlu’ya ve diğer ilçelerimize öğrencilerimizin gitmemesidir. Disiplin ve tecrübeli öğretmen kadrosu, çift öğretmenli ve çift dilli İngilizce anaokulu ve ilkokul, kurumsal ve köklü okul sistemi, 40 senelik sınav hazırlık tecrübesi ile Türkiye genelinde yapılan denemeler, özel dersler ve Bireysel Rehberlik çalışmaları, sosyal ve spor kulüpleri, Amerika çift diploma programı, yurtdışında anlaşmalı 180 üzerinde üniversite, İngiltere ve Amerika ile yaz dönemi dil eğitimi, 500 kişilik konferans salonu, devasa yüzme havuzu, orijinal müsabaka ölçülerinde kapalı spor salonu, sadece jimnastik için yapılmış özel jimnastik salonu ve daha saymakla bitiremediğimiz özellikle ile Çerkezköy Sınav Kolejinde dünya standartları denginde bir eğitim ortamı mevcuttur. Özellikle okulumuzda lisanslı sporcularımıza, akademik başarısı yüksek öğrencilerimize ve aynı zamanda İngilizce seviyesi yüksek öğrencilerimize yüzde 100’e varan eğitim teşvikleri vermekteyiz. 25 yıldır eğitim sektörünün içinde olan bir ailenin ferdiyim. 17 yılı aşkın süredir eğitim yolculuğum var. Çerkezköy'de kapılarımızı Sınav Koleji ile birlikte açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun bin kişilik kapasitesi var. Okulumuz anaokulu ve ilkokuldan itibaren çift dille, yani Türkçe ve İngilizce ile bol bol haşır neşir olan ve çift öğretmenle haftalık 40 saate yakın İngilizce eğitimi veren bir okuldur. Aynı zamanda öğrencilerimizin dershane, kurs, özel ders gibi ihtiyaçlarını, özellikle sınav grubundaki yani 8. sınıfta LGS öğrencilerimizin ve 12. sınıfta üniversiteye hazırlık öğrencilerimizin, sınav grubundaki öğrencilerimizin akademik ihtiyaçlarını, özel ders ihtiyaçlarını, dershane kurs ihtiyaçlarını gideren bir eğitim sistemiyle Çerkezköy'e kapılarımızı açtık” dedi.

“AYNI KALİTE VE STANDARTTA EĞİTİM VERECEKTİR”

Sınav Koleji’nin bir marka olduğuna dikkat çeken Yalçıntaş; “Eğitim ciddi bir iştir, eğitim disiplin ister eğitim sevgi ister eğitim ağlayan her çocuğun gülmesini ister. Bununla ilgili biz bu istekleri görüp öğrencilerimizin vicdanlı, merhametli, saygılı, sevgili, disiplinli olarak yetişmelerini sağlayacak. Hani o eskiden derdik ya, eskiden öğretmenlerimiz çok kıymetliydi, bizde hala öğretmenlerimiz çok kıymetli. En büyük temennimiz öğrencilerimizin akademik olarak istedikleri, hayal ettikleri noktaya ulaşabilmelerini sağlarken, aynı zamanda da sanat, spor ve yabancı dil anlamında da donanımlı birer birer olmalarını istiyoruz. Bizim gelmemizle birlikte Çerkezköy’de başarı çıtası daha da yükselecektir. Yollarımız, servislerimiz her sabah ve her akşam çok tehlikeli bir yoldan gidiyor. Tırlar, kamyonlar, hızlı vasıtalar, ağır vasıtalar, gittikleri okul yolunda çok ciddi tehlikeler doğuruyor. Çok kazalar oluyor. Biz bu uğurda öğrencilerimizin ve velilerimizin bütün eğitim, öğretim beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir kampüsüz. Türkiye'de 580 tane ruhsatımız, kursumuz ve özel okullarımız, özel butik liselerimiz var. Yayıncılık manasında sınav koleji olarak çok güçlüyüz. 40 yılı aşkın bir tecrübedir sınav kolejinin tecrübesi. Genel merkezimizde 580 kişilik bir zümre sadece yayınlarımızı ve kitaplarımızı yazıyor. Ve çok köklü bir marka. Bu köklü kurumsal yapıyı Antalya'da, Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de, Tekirdağ'ın bütün büyük şehirlerinde nasıl bir eğitim kalitesiyle, eğitim standartlıyla yönetiyorlarsa Çerkezköy Sınav Koleji kampüsümüzde aynı kaliteyle ve standartlarla yönetilecektir. Bu yüzden velilerimizin eğitim kalitesi, marka beklentisi, spor beklentisi, tesis imkanı beklentisi, her türlü akademik başarı ve İngilizce beklentisi, her türlü beklentisini karşılayacak bir okuluz. Öğretmenlerimiz çok tecrübeli alanlarında kimisi dershanecilikten gelme, en yenisi meslekte 4. yılını yaşıyor. Herkes aynı zamanda sınavın sistemiyle yoğrulmuş bir öğretmen kadrosu ile çalışıyoruz. Sistemimiz çok net ve disiplinli. Öğretmenlerimizden de öğrencilerimizden de bu disipline ayak uydurmalarını bekleyeceğimiz önümüzde uzun yıllar olacak. Artık Çorlu'ya ya da başka ilçelere öğrenci gitmeyecek. Bütün öğrencilerimiz Çerkezköy'de kalacak” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER