© Çerkezköy Ekspres

TÜRK-İŞ'İN ''ZORDAYIZ GEÇİNEMİYORUZ'' MİTİNGİ SES GETİRDİ

Türk-İŞ’in Ankara Meydanında Pazar günü gerçekleştirdiği “Zordayız geçinemiyoruz’ mitingi ülke çapında ses getirdi. Mitingte Konuşan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ,”Vergide adalet’ için , emekçiye ,asgari ücretliye adil gelir için maaşlarının günün koşullarına göre olması gerektiğini ve tüm emekçilerin İnsan onurun yakışır bir yaşam istediklerini vurguladı.

MİTİNGE ÇERKEZKÖY, ÇORLU VE KAPAKLI ŞUBELERİNDEN 60 OTOBÜS KALDIRILDI

Edinilen bilgilere göre Türk Metal Sendikası Çerkezköy,Kapaklı ve Çorlu Şubelerinden 60 otobüs Teksif Sendikası da Çerkezköy,Çorlu ve Edirne Şubelerinden toplam 12 otobüsle mitinge gitti.  Yurt çapında Türk-İş Konfederasyonuna bağlı tüm Sendika üyelerinin katılımı ile onbinlerce emekçi mitinge katılım sağladı. Ankara Tandoğan meydanında gerçekleşen “Zordayız Geçinemiyoruz” Emek Buluşması Mitinginde Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay başta olmak üzere Türk-İş’e bağlı tüm sendikaların genel başkanları ve şube başkanları ile yönetimleri de katıldı.

ALTUNDAĞ “ONBİNLERCE ÜYEMİZLE KATILIM SAĞLADIK

Türk Metal Sendikası Genel Başkanın  Uysal Altundağ yaptığı açıklamada, “ Türk-İş Konfederasyonumuzun  başta işçiler olmak üzere toplumun tüm  kesimlerinin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara,enflasyona, hayat pahalılığına ve vergi sisteminde yaşanan adaletsizliğe dikkat  çekerek kamuoyunun gündemine taşımak için düzenlediği eylemler Pazar günü Ankara  Tandoğan Meydanında gerçekleştirilen “Zordayız Geçinemiyoruz Büyük Emek buluşmasıé ile devam etti. On binlerce üyemizle  birlikte katıldığımız mitingte çalışma hayatının gündeminde yer alan konular ile ilgili taleplerimizi bir kez daha tekrarladık. Türkiye’nin  dört bir yanından mit,inge katılarak sesimizi  ve taleplerimizi gür bir biçimde  haykıran Türk Metalli metal emekçilerine gösterdikleri yoğun ilgi ve destekten dolayın bir kez daha teşekkür ederim”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER