© Çerkezköy Ekspres

TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR YOL AÇACAĞIZ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, 2. Olağan Genel Büyük Kongre’nin açılış konuşmasında, “Ortak idealler çerçevesinde birleşen DEVA kadroları daha adil ve daha iyi bir gelecek için ülkemize ışık tutmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

‘DEVA hareketinin daha adil ve daha iyi bir gelecek için ülkemize ışık tutmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.’

DEVA hareketine, yol arkadaşlığına ve geleceğe vurgu yapan Avşar sözlerine şöyle devam etti: 

 

“4 buçuk yıla aşkın süredir paylaştığımız bu yolculuk sadece bir siyasi mücadele değil, aynı zamanda ortak bir hayalde buluşan derin bir dostluğun hikayesine dönüştü. Her birinizle yan yana omuz omuza verdiğimiz emek geleceğe dair Türkiye umutlarımızı her daim canlı tuttu. Birlikte inşa ettiğimiz DEVA hareketinin daha adil, daha iyi bir gelecek için ülkemize ışık tutmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.”

 

‘Ortak Türkiye hayallerimize ulaşabilmek yine bu salonda ve Türkiye'nin dört bir yanında kalpleri bizimle çarpan DEVA Partililerin elindedir.’

“Bugüne kadar yürüdüğümüz zorlu yol birbirimize duyduğumuz güveni ve inancı katmerleyerek güçlendirdi.” diyen Avşar, “Bundan sonra ortak Türkiye hayallerimize ulaşabilmek yine bu salonda bulunan ve Türkiye'nin dört bir yanında kalpleri bizimle çarpan Deva Partililerin elindedir. Bu kadroların çok güzel işlere imza atacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

 

‘Bugün Türkiye için YENİ BİR YOL başlatıyoruz.’

Avşar, kongrenin sloganı olan Yeni Bir Yol vizyonuna değindi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bugün sizlerle hedeflediğimiz Türkiye için yeni, yepyeni bir yol, büyük bir adımı başlatıyoruz.”

 

Avşar, iyi dilek ve temennilerde bulundu

Partiye GMYK’dan en ücra bir beldeye kadar gönül veren, imkânları doğrultusunda emek veren tüm partililere teşekkür eden Avşar, Tekirdağ’ın önceki dönem il başkanı Sayın Hasan Berk Çebi başta olmak üzere yeni dönemde GMYK ve diğer birimlerde görev alacak tüm kadrolara başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER