© Çerkezköy Ekspres

UZMAN PSİKOLOG EŞLİĞİNDE ÇOCUKLAR, İSTİSMARA KARŞI BİLİNÇLENDİRİLİYOR

​​​​​​​Kapaklı Belediyesi tarafından 5 – 9 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen ‘İstismara karşı bilinçlenme’ seansları devam ediyor. Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın tarafından gerçekleştirilen seanslarda 5 – 9 yaş arası çocuklar ‘istismara’ karşı bilinçlendiriliyor.

İlk olarak 21 – 28 Ocak 2019 tarihleri arasında başlatılan ‘İstismara karşı bilinçlenme’ seansları vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Çocukların istismara karşı bilinçlenmesi için bu seansların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlarına dair sorumluluklarının bilincinde olan ve bu doğrultuda Kapaklı halkının her alanda en iyi hizmeti alması için gayret gösteren Belediyemiz, bu kapsamda vermiş olduğu psikolojik destek hizmetlerine devam ediyor” dedi.

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ’NDE

Konuyla ilgili detaylı bilgilendirmede bulunan Başkan Mandalı, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına planlamış olduğumuz hizmetlerden biri olan ‘İstismara karşı bilinçlenme’ toplantıları devam ediyor. Çocuklarımızın bilinçlenmesi ve çocuk istismarına karşı sessiz kalmaması için düzenlenen seanslar Kapaklı Belediye Hizmet Binası 9. katında faaliyet gösteren Psikolojik Danışmanlık Servisi’nde gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER