© Çerkezköy Ekspres

BAĞCI AİLESİ'NİN ACI GÜNÜ

Çerkezköy’ün tanınmış iş insanlarından merhum Ömer Bağcı’nın eşi Gülseren Kollu’nun, iş insanları Yusuf ve Yüksel Bağcı’nın annesi, Çerkezköy Belediyesi eski başkan yardımcılarından Sami Bağcı ve CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Kadir Bağcı’nın yengesi, Kadriye Bağcı, 92 yaşında hayatını kaybetti.

Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Belediye Başkan Yardımcılarından Cengiz Memiş, Mustafa Gümüş, belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu, ÇTSO yöneticileri, siyasi parti ilçe temsilcileri, STK temsilcileri, iş insanları, esnaflar ile Bağcı ailesinin eş dost ve yakınları katıldı.

TÜRBEDERE MEZARLIĞI’NA DUALARLA DEFNEDİLDİ

İki erkek ve bir kız annesi olan merhum Kadriye Bağcı 6 torun babaannesi ve üç torun anneannesi olmak üzere toplam dokuz torun sahibi idi. Bağcı, Osmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı’ndaki aile kabristanına dualarla defnedildi. Cenazede taziyeleri çocukları Yusuf ve Yüksel Bağcı kabul etti. Yusuf ve Yüksel Bağcı kardeşler acı günlerinde yanlarında olarak acılarını paylaşan herkese teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER