Çerkezköy Belediyesi Belediyeden Babalar Günü’ne özel düzenlediği ‘Tavla Turnuvası’ ilgi gördü
ÇERKEZKÖYÇerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen geleneksel tavla turnuvasına bu yıl 110 kişi katıldı. Turnuvada ilk üçe giren İbrahim Kabak, Emirhan Öztoprak ve Yılmaz Çakır’a kupa ve madalyaları ile ödülleri verildi. Cumartesi günü Köşem Meydanı’ndaki parkta düzenlenen tavla turnuvasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Belediye Başkan Yardımcımız Gökay Keleşoğlu ile birlikte tavla oynadı ve 5-0 galip geldi.
BAŞKAN AKAY TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Babalar Günü’ne özel düzenlediğimiz turnuvamıza katılan herkese teşekkür ediyor; turnuvada dereceye girecekleri de şimdiden tebrik ediyorum. Daha geniş katılımlı turnuvalarda buluşmak ümidiyle, herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.
DERECEYE GİRENLERE KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ
Zevkli ve heyecanlı geçen turnuvada İbrahim Kabak birinci, Emirhan Öztoprak ikinci ve Yılmaz Çakır üçüncü oldu. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları ile ödülleri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Cansu Çutok, Belediye Meclis Üyesi Suat Özgücü ve Tavla Hakemi Niyazi Genç tarafından verildi. Dereceye girenlere kupa ve madalyalarının yanı sıra birer adet tavla takımı da hediye edildi.
İlginizi Çekebilir