© Çerkezköy Ekspres

ÇERKEZKÖY'DE BİR FABRİKA YANGINI DAHA YAŞANDI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde kumaş üretimi yapan Sertex fabrikası’nın iddiaya göre depo bölümünde çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelerek yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmaları devam ediyor.

KAYMAKAM GÜNLÜ, BELEDİYE BAŞKANI AKAY, ÇERKEZKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VATANEL VE ÇOSB BAŞKANI SÖZDİNLER’DE SÖNDÜRME İŞLEMİNİ YAKINDAN TAKİP ETTİ

Yangına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ne ait 1 itfaiye aracıyla müdahale edilirken, Tekirdağ ve Çorlu'dan da takviye itfaiye ekipleri gönderildi.İtfaiye ekipleri yangının kısa sürede söndürülmesi için yoğun bir çalışma sergilediler. Fabrika yangının dumanları kısa sürede şehir merkezinde kara bulut gibi çöktü.Yangını haber alan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel de olay yerine gelerek, söndürme çalışmalarını takip etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER