CHP ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI AYFER DÖNMEZ, “HEDEFİMİZ 40 BİN İMZA”
ÇERKEZKÖYCumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda ülke genelinde başlatılan “Adayımı Yanımda, Sandığı Önümde İstiyorum” imza kampanyası standı önünde basına açıklamalarda bulundu. Dönmez,Başlatılan imza kampanyasında Çerkezköy’de 24 bin imzaya ulaştıklarını ve hedeflerinin 40 bin imza olduğunu belirterek, “ Hak, hukuk, adaletten, demokrasiden, insan haklarından yana olan herkesi imza kampanyasına bekliyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda, ülke genelinde başlatılan "Adayımı Yanımda, Sandığı Önümde" imza kampanyası Çerkezköy’de de 1 Nisan Salı gününden bu yana sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, Cumhuriyet Meydanı’nda ve Kapalı Pazar Yeri ile Kızılpınar Mahallesi’nde stantlar kurarak vatandaşları imza kampanyasına destek olmaya davet etti.
AKP’NİN 23 YILDIR BU ÜLKEYİ YÖNETEMEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ
İmza kampanyası standı önünde ilçe gençlik kolları üyeleriyle bir araya gelen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, burada basın mensuplarına imza kampanyasıyla ilgili açıklamada bulundu. Dönmez, “23 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP’nin bu ülkeyi yönetemediğini hepimiz görüyoruz ve yaşıyoruz. Günden güne artan baskılar ve zulümlerle AKP’nin iktidardan gitmek istemediğini görüyoruz. Milli irade, 31 Mart yerel seçimlerinde artık bu iktidarı istemediğini, yeni bir iktidarın gelmesi gerektiğini tüm dünyaya mesaj vermiştir. Seçimlerde halkımız Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti olarak seçmiştir. Vatandaşlarımız, CHP’nin sosyal ve demokrat belediyelerinin yönetmesi için bizlere o yetkiyi vermiştir. Verilen yetkiden sonra CHP’li belediyelerin halktan yana bulundukları il ve ilçeleri nasıl yönettiğini görüyoruz. Çerkezköy’de de bunun örneğini kent lokantası, halk ekmek, halk et ile görmekteyiz.” dedi.
HEDEFİMİZ 40 BİN İMZA
Başlatılan imza kampanyasında Çerkezköy’de 24 bin imzaya ulaştıklarını ve hedeflerinin 40 bin imza olduğunu kaydeden Dönmez, “Hak, hukuk, adaletten, demokrasiden, insan haklarından yana olan herkesi imza kampanyasına bekliyoruz. İmza kampanyasının birinci hedefi, 23 Mart tarihinde bir ön seçim yaptık. Ön seçimde 15,5 milyon yurttaşımız Cumhurbaşkanı adayımızı belirledi. Bu ön seçimle tarihe geçtik. Cumhurbaşkanı adayımız belirlendikten sonra bizi yöneten hükümetin ilk yaptığı iş, haksız, hukuksuz, hiçbir yargılamadan Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nu hapse atmak oldu. Biz, tüm hukuksuzluklara rağmen mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konu yalnızca Ekrem İmamoğlu meselesi değildir. Gazeteciler, aydınlar, öğrencilerimiz haksız ve hukuksuz yere cezaevindeler. Bizler, onların özgürlüğü için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Birinci konumuz Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun derhal özgürlüğüne kavuşması; ikincisi ise artık bu gidişattan, bu düzenden kurtulmak istememizdir. Sandığı önümüze istiyoruz.” diye konuştu.
TÜM YURTTAŞLARIMIZI KAMPANYAYA DAVET EDİYORUM
Ayfer Dönmez, “Adaleti, hukuku, hakkı, çocuklarımızın geleceğini düşünen yurttaşlarımızdan rica ediyorum; gelin imzanızı verin ve tarihe geçin. Bu imza kampanyasında imza atan vatandaşlarımızın kişisel verileri saklı kalıyor. Bizler yalnızca isim, soy isim ve imza alıyoruz. Hedefimiz, Türkiye’deki seçmen sayısının yarısından bir fazlasını alana kadar bu kampanyayı devam ettirmek. Demokrasiye, hakka, adalete inanan tüm yurttaşlarımızı imza kampanyasına davet ediyorum. İmza standımız her gün belediye meydanında, Kızılpınar’da, Perşembe ve Pazar günleri Kapalı Pazar’da, hafta sonunda ise Tepe Piknik Alanı’nda kuruluyor. Direne direne, birleşe birleşe kazanacağız. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya da hiçbirimiz. Biz kazanacağız. Birlikte kazanacağız.” dedi.
İlginizi Çekebilir