© Çerkezköy Ekspres

KAPAKLISPOR SON ÇEYREKTE YIKILDI

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Kapaklıspor, kendi saha ve seyircisi önünde Konya büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü konuk etti. Karşılaşmanın büyük bir bölümünü üstün tamamlayan Kapaklıspor, son çeyrekte üstünlük kuramayınca karşılaşmayı 89-84 mağlup tamamladı.

Kapaklı ÇOSB Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleye Kapaklıspor sahaya Erkan, Shaver, Thomas, Kürşat, Cem 5'i ile sahaya çıktı. Konuk ekip Konya Büyükşehir Belediyespor ise Ahmet Can, Thomas, Williams, Oğulcan ve Furkan 5'i ile sahaya çıktı. Karşılaşmayı Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de izledi.

SON ÇEYREKTE YIKILDI

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor Thomas ve Shaver'in elinden sayılar buldu. Konuk ekip Konya BBSK'da ise Williams takımı adına dış atışlarla maça ortak oldu. Mücadele ilk çeyrek sarı lacivertli ekibin 27-21'lik üstünlüğü ile geçilirken ikinci çeyrek başa baş mücadele ile geçildi. Konyaspor, Thomas ve Ahmet Can ile pota altından sayılar bulurken, Kapaklıspor Shaver ve Cem Han'dan sayılar buldu ve ilk yarı 45-44 Kapaklıspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde Kapaklıspor'da Shaver, Cem, Erkan Veyseloğlu ve Thomas dörtlüsü takımlarının skor avantajını korudu ve çeyrek 66-61 Kapaklıspor üstünlüğü ile geçildi. Son çeyrekte konuk ekip Konya BBSK, Amerikalı oyuncuları Thomas ve Williams'ın üstün performansları ile 10 sayılık farkı eritti. Son dakikalarda faul problemi yaşayan Kapaklıspor, rakibinin hızlı hücumlarına engel olamadı ve maçı 89-84 kaybetti.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Baş Antrenör Sertan Çakırer; “Maçın büyük bölümünü önde götürdüğümüz bir mücadele oldu. Üçüncü çeyreğe kadar her şey bizim lehimizeydi. Marcus’un 4 faulde olması dolayısıyla kenara geldi. Bu bölümde hücumda zorlandık. Burası tam da maçın kırılma noktası oldu. Son çeyrekte bir ivme yakaladık ve maçı kazanabilecek durumdaydık. Son iki dakikaya girildiğinde orta olan maçı daha az hata yapan Konya BBSK kazandı. Konya ekibini tebrik ediyorum. İzleyenlere seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Sezon başından beri söylediğimiz bir şey var, takımımız henüz daha yüzde yüze gelmedi. Her geçen hafta bir önceki haftadan daha iyi duruma geliyoruz bu da gözle görünür şekilde sahaya yansıyor. Haftalar geçtikte daha iyi olacağız. Bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER