© Çerkezköy Ekspres

ŞEYTAN ÜÇGENİ ŞAMPİYON OLDU

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası 18 Ağustos Pazar günü oynanan müsabakalar ile sona ererken, şampiyonluğu final müsabakasında Kafes takımını 2-1 yenen Şeytan Üçgeni takımı kazandı.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası’na toplam 48 takım katılırken, iki gün süren ve birbirinden çekişmeli müsabakaların oynandığı turnuvada şampiyonluğa Şeytan Üçgeni adlı takım ulaştı. Final müsabakasında rakibi Kafes’i oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maçın ardından 2-1 yenen Şeytan Üçgeni adlı takım şampiyonluk kupasını kaldırdı. Ayak Tenisi Turnuvası’nda ikinciliği Kafes kazanırken, üçüncülüğü rakibi Çeçespor’u 2-0 yenen Newels Old Boys takımı kazanırken, turnuvanın dördüncüsü Çeçespor oldu.

ŞAMPİYONA 5 BİN TL ÖDÜL VERİLDİ

Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı içerisinde bulunan Güreş Sahası'nda Cumartesi ve Pazar günü yapılan Ayak Tenisi Turnuvası’nın birbirinden çekişmeli ve zevkli müsabakalara sahne olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Toplam 48 takımın katıldığı Ayak Tenisi Turnuvamız bu yılda çok çekişmeli ve zevkli müsabakalara ev sahipliği yaptı. Birbirinden güzel ve adrenalinin bol olduğu Ayak Tenisi Turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvamızda derece yapan takımlarımızı kutluyorum” dedi.

KUPA VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ayak Tenisi Turnuvası’nın final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupaları ve para ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş tarafından verildi. Turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve 5 bin TL, ikinci olan takıma kupa ve 3 bin TL ve üçüncü olan takıma ise yine kupanın yanı sıra 2 bin TL ödül veren Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, “Turnuvamızda derece yapan takımları kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. İki gün süren ve son derece centilmenlik içerisinde tamamlanan müsabakalarda ter döken tüm sporcularımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER