© Çerkezköy Ekspres

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN KAR YAĞIŞI UYARISI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine dayanarak, 11-12 Şubat 2025 tarihlerinde bölgeyi etkisi altına alacak soğuk hava dalgası ve kar yağışı hakkında uyarıda bulundu. Özellikle Tekirdağ ve Trakya genelinde kar yağışı bekleniyor.

Kar Yağışından Etkilenecek Bölgeler
Yıldız Dağları başta olmak üzere, Saray, Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu ve İstanbul yönüne uzanan kesimlerde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Yüksek kesimlerde buzlanma ve ulaşımda aksaklıklar yaşanabileceğinden, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi.

Alınan Önlemler
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele için hazırlıklarını tamamladı. Belediye, kar küreme ve tuzlama ekiplerinin 7/24 görev başında olacağını duyurdu. Ayrıca, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için ana arterler ve kritik bölgelerde gerekli önlemler alınacak. Acil durumlar için ise belediyenin çağrı merkezleri aktif olarak hizmet verecek.

Acil Durumlar İçin İletişim
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, halkın güvenliği için tüm ekiplerle sahada olacağını belirterek, acil durumlarda belediyenin çağrı merkeziyle iletişime geçilmesini tavsiye etti.

Vatandaşların Dikkatine
Bölgedeki kar yağışının etkili olacağı bu günlerde, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER