© Çerkezköy Ekspres

TMS ÇERKEZKÖY ŞUBESİ 130 KİŞİYİ BODRUMA GÖNDERDİ

Türk Metal Sendikası eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Önceki günde sendikanın yetkili olduğu işyerlerinde çalışan sendika üyesilerinden aileleriyle birlikte toplam 130 kişi Bodrum Büyük Anadolu Otel’de gerçekleşecek eğitime gönderildi.

Sendika binası önünden Bodruma uğurlanan işçi ve aileleri  Türk Metal  Genel Başkanı Uysal Altundağ’a ve  Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak  teşekkür ettiler. Sendika üyeleri  aileleriyle birlikte eğitim den kalan zamanlarında bir tatil yapmanın keyfinide çıkaracak olmalarından dolayıda çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

130 KİŞİYİ BODRUMA YOLCU ETTİK

Türk_iş Tekirdağ il Başkanı Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk metal Sendikası olarak eğitimlerimiz hızla devam ediyor,Sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimizden bu güne kadar eğitime gitmemiş olanları göndermeye devam ediyoruz. Eğitimlerimiz, Ankara, Kıbrıs, Bodrum ve Didim’de yapılıyor. Eğitimlerimiz tekli,eşli ve aileli olarak sürüyor. Bu konuda çağdaş sendikacılıkta öncü Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız sayın Uysal Altundağ’ ve değerli genel merkez yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür  ve şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER