© Çerkezköy Ekspres

TMS GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖCAL TMS ÇERKEZKÖY ŞUBESİNİN GENİŞLETİLMİŞ TEMSİLCİLER MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin gerçekleştirdiği Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Mürsel Öcal, Çerkezköy Şubesi önünde Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak başta olmak üzere, şube yönetimi ile şubenin yetkili olduğu işyerlerinin baştemsilcileri ve temsilcileri tarafından karşılandı.

ÖCAL, MEES GRUP TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÖNCESİNDE BİLGİLENDİRME YAPTI

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen Temsilciler Meclisi Toplantısı’nda açılış konuşmasını Şube Başkanı Murat Koçak yaptı. Koçak’ın ardından konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, MEES Grup Toplu İş Sözleşmesi öncesinde toplantıya katılan şube yönetimini, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin yetkili olduğu işyerlerinin baştemsilcileri ve temsilcilerini detaylı şekilde bilgilendirdi.

FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU

Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Çağdaş sendikacılıkta öncü liderimiz Sayın Genel Başkanımız Uysal Altundağ’ı ve teşkilatımızı temsilen, şubemizin Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı’na katılan ve ziyaret ederek bizleri onurlandıran değerli Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mürsel Öcal’a ve genel merkez yönetimimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER