© Çerkezköy Ekspres

TÜRK METAL SENDİKASI KAPAKLI ŞUBESİ 160 ÜYESİNİ EŞLERİYLE EĞİTİME GÖNDERDİ

Türk Metal Sendikası yılardır belirli aralıklarla sendika üyelerini eğitim programlarına göndermeye devam ediyor. Temmuz ayında 100 üyesini eğitime gönderen Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi, önceki günde 160 üyesini eş ve çocuklarından oluşan 437 kişiyi Büyük Anadolu Esenboğa Termal Otel Ankara ve Anadolu Didim Club Hotellerde hem eğitim hem tatil için gönderdi.

EĞİTİME 160 SENDİKA ÜYESİ EŞ ve ÇOCUKLARIYLA TOPLAMDA 437 KİŞİ GÖNDERİLDİ

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi Başkanı Günay Özden konu şile ilgili, “Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubemizin yetkili olduğu  işyerlerinde  çalışan sendika üyelerimizden  toplam 160 Üyemizi eş ve çocuklarıyla birlikte  toplamda 437 kişiyi Büyük Anadolu Ankara  Hotel ve Anadolu Didim Club Hotelde gerçekleştirilecek olan eğitim programlarına katılmak üzere yolcu ettik”dedi.  

“ÜYELERİMİZ AİLEYCE HEM EĞİTİM ALACAKLAR HEM TATİL YAPACAKLAR”

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi Başkanı Günay Özden, eğitim programlarının her zaman olduğu gibi belirli aralıklarla devam edeceğini belirterek, “Üyelerimiz eğitim programlarına  belirlenen zamanlarda tekli ve belirlenen zamanlarda da  eş ve çocuklarıyle birlikte hem eğitim hem de tatil yapma imkanından faydalanıyorlar. Bizlere bu imkanları sağlayan  Liderimiz genel başkanımız  sayın Pevrul Kavlak ve genel merkez yönetim kurulu üyelerimize şahsım şube yönetimimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.Üyelerimiz aldıkları eğitlerle çalıştıkları işyerlerinde daha bilinçli üretim yaparak ülke ekonomisine çok daha faydalı oluyorlar”diye konuştu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER