Yeşil ve Mavi liste güçlerini birleştirdi
ÇERKEZKÖYÇerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 3 Ekim’de yapılması planlanan seçimler öncesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 2022 seçimlerinde farklı listelerden yarışan Ömer Karadeniz ve Rahmi Yılmaz’ın ekipleri, bu kez güçlerini birleştirme kararı aldı. Seçime “Beyaz Liste” ile girilecek.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı giderek artarken, seçim yarışının seyrini değiştirecek önemli bir gelişme yaşandı. 2022 yılında gerçekleştirilen seçimlerde yeşil listenin başkan adayı olan Ömer Karadeniz ile mavi listenin başkan adayı Rahmi Yılmaz’ın ekipleri, 3 Ekim’de yapılması planlanan seçimlerde birlikte hareket etme kararı aldı. Alınan karar doğrultusunda yeşil ve mavi listelerin birleşerek “Beyaz Liste” adı altında seçime gireceği öğrenildi.
BAŞKAN ADAYI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK
Birleşme kararına ilişkin açıklamalarda bulunan Ömer Karadeniz, seçim sürecinde yaşanan gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Karadeniz, “Baskın seçime karşı yeşil ve mavi liste birleştik ve beyaz liste olarak 3 Ekim tarihindeki seçime gireceğiz. Başkan adayını da önümüzdeki günlerde ilan edeceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Öte yandan yeni oluşumda mavi listenin liderliğini Salih Yılmaz’ın üstleneceği belirtildi.
SEÇİM YARIŞINDA DENGELER DEĞİŞİYOR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim tarihi yaklaşırken yaşanan bu birleşme, oda seçimlerinde dengelerin yeniden şekillenmesine neden oldu. Daha önce farklı listelerde yer alan ekiplerin tek çatı altında buluşması, 3 Ekim’de gerçekleştirilecek seçim yarışını daha da hareketlendirecek. Beyaz Liste’nin başkan adayının ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
İlginizi Çekebilir