Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

AHMET ÇETİN: “YURTDIŞINDAN KATILIMCI GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

AHMET ÇETİN: “YURTDIŞINDAN KATILIMCI GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı meclis toplantısını Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında, Oda Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek, önümüzdeki yıl fuarın 10 Eylül’de yapılacağını kaydetti. Çetin; “Gerçekten güzel bir fuar deneyimi yaşadık. Önümüzdeki yıl 10 Eylül’de yapacağımız fuarı daha çok yukarıya taşımayı hedefliyoruz. Yurt dışından daha fazla katılımcı fuarımıza getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
ANAOKULU

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk gündem maddesi olarak 2024 yılı Ağustos ayına ait gelir gider bütçe izleme raporları ve mizan görüşüldü. Ağustos ayı gelirinin 2 milyon 126 bin 777 TL, giderinin 1 milyon 720 bin 598 TL olduğu, kasa mevcudunun 4 bin 722 TL, banka mevcudunun 20 milyon 187 bin 555 TL olduğu ifade edilirken ilgili gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Bir diğer gündem maddesinde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın değerlendirilmesi yapıldı. İlgili gündem maddesinde söz alan Oda Başkanı Ahmet Çetin; “Gerçekten güzel bir fuar deneyimi yaşadık. Önümüzdeki yıl 10 Eylül’de yapacağımız fuarı daha çok yukarıya taşımayı hedefliyoruz. Yurt dışından daha fazla katılımcı fuarımıza getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Herkes fuarın daha yukarıya çıkması, ivme kazanması için çok özel çaba gösterdi. Bu fuar oda yönetiminin ve meclisin değildir. Herkesin sahip çıkması gerekiyor. Fuarın önümüzdeki yıllarda daha iyi yapılabilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Fuar alanı üyelerimize ve katılımcı firmalarımıza yetmiyor. Bu yıl yoğun katılımdan dolayı alanları küçülttük. Önümüzdeki sene daha fazla katılımcı olacaktır. Meclis üyemiz gazeteci Şaban Kardeş’e teşekkür ediyorum. Organizasyonun başındaydı ve daha fazla kitleye ulaşması anlamında büyük çaba sarf etti. Bütün tedbirleri aldı ve özveriyle çalıştı. Şahsım, yönetimim ve meclis üyelerim adına kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl ki fuar için Nisan, Mayıs, Haziran ayında lobi faaliyetleri yaparak daha fazla katılım için çalışmalar olacaktır. Nisan ayına kadar fuara katılacak firmaları belirleyeceğiz. Daha fazla iletişim ve lobi faaliyetleri yürüteceğiz” dedi.

MEMNUNİYET ORANI YÜZDE 88

Çetin’in konuşmasının ardından Oda Sekreteri Seçkin Bayraktar fuar sonuç raporunu meclis üyelerine aktardı. Fuara 134 firmanın katıldığını ifade eden Bayraktar, fuarın memnuniyet oranının ise yüzde 88 olduğunu kaydetti.

İŞ GEZİSİ DÜZENLENECEK

Toplantının beşinci gündem maddesinde Oda Sekreteri Seçkin Bayraktar tarafından 23-26 Ekim Fas’ta gerçekleştirilecek iş seyahati hakkında bilgilendirmede bulundu. 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek iş seyahatinin inşaat firmasında faaliyet gösteren üyeleri ilgilendirdiğini ve ücretinin ise bin 475 TL olduğu ifade edildi. Konuyla alakalı konuşan ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yurt dışı iş gezilerine katılacak yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri fuar ücretini kendi cebinden karşılayacaktır” dedi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Ahmet Çetin, geçirdiği rahatsızlık sebebi ile meclis üyesi Aydın Özrek ve fabrikasında çıkan yangın nedeni ile meclis üyesi Mecit Çoğal’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Çetin, konuşmasının devamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın teşrifleriyle gerçekleşen İstişare toplantısı hakkında bilgiler verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!