Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

1911 SPOR KULÜBÜ’NDE YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI

1911 SPOR KULÜBÜ’NDE YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI
Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nu kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Kongrede Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nün 3 dönemdir başkanlığını yürüten Murat Yiğit Aslan, görevi Melih Gedikoğlu’na devretti. Kulübü borçsuz olarak teslim ettiğini belirten Aslan, maddi ve manevi anlamda da kulübe gereken desteği vereceğini kaydetti. Aslan; “Benim bu şehre vefa borcum var, maddi manevi her türlü arkanızdayım” dedi.
ANAOKULU

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, olağanüstü genel kurulunu üyelerin katılımı ile kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede divan başkanlığına Muzaffer Savaş, Katip Üyeliğe Hasan Pektaş seçildi. Ardından yönetim kurulu faaliyet raporu üyelere sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Sonrasında denetim kurulu raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Tahmini bütçenin de onaylanmasının ardından yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Seçimlere tek liste ile giren Melih Gedikoğlu, 1911 Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.

İŞTE YÖNETİM LİSTESİ

Gedikoğlu’nun yönetiminde şu isimler yer aldı; Gürol Şenol, Sefer İkizoğlu, Cevdet Aykaç, Hasan Koç, Sebahattin Çolakoğlu, Turhan Ersöz, Serdar Kuruoğlu, Adnan Boz, Mustafa Küçük, Orçun Yaman, Akif Azcan, Mustafa Seferoğlu, Burak Kurşun, Hüseyin Gökçeli, Hüseyin Oygar Göre ve Rıdvan Koç yer aldı. Denetim Kurulu’nda ise, Bülent Sezgin, Hayrettin Çetinkaya ve Hasan Tabak yer aldı. ASKF temsilciliğine ise Melih Gedikoğlu, Sefer İkizoğlu ve Gürol Şenol seçildi.

“ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Seçimlerin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren 1911 Spor Kulübü bir önceki dönem başkanı Murat Yiğit Aslan; “Bizim hiç kimseye borcumuz yok. Onun dışında büyükşehirin nakdi yardımına başvurmadık ve gelen yeni yönetim bu nakdi yardımları alabilir ve kulüp yararına kullanabilir. Bu sene ve geçen sene olmak üzere 2 kez nakdi yardım hakkımız var. Biz bunların dışında yine takımımızın yanında olacağız. Asla yalnız bırakmayacağız” dedi

TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmiş dönem yöneticilere teşekkür eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Melih Gedikoğlu da; “Kulübü 9 sezon boyunca oluştururken burada, bu arkadaşlarla birlikteydik. O dönemden bu döneme görev alan tüm yönetim kuruluna, teknik heyete çok teşekkür ediyorum. Son 3 sezondur da elini taşın altına sokan ve takımı sırtlayan Murat başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Çerkezköy gibi bir yerde spor camiası adına zor dönemler yaşandı. Maddi manevi yıpranmalar oldu. Biz farklı bir oluşumla bu kulübü yönetmek istiyoruz. Geldiler, gittiler, paralarını alamadılar vs. gibi durumların kesilmesi, yüklü transfer bütçesi olmadan bir takım oluşturmak, bu bölgenin çocukları ile güzel bir takım oluşturmak istedik. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

“KULÜBÜN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

15 yıldır yaşadığı Çerkezköy’e vefa borcu olduğunu dile getiren Aslan, “Ben 15 yıldır buradayım. Benim Çerkezköy’e vefa borcum vardı. Her zaman her ligde kulübü en yukarı taşımak istedik. Çerkezköyspor hepimizin kulübü, yine sonuna kadar arkasındayız. Keşke herkes bizim gibi olsa ve kulübün yanında dursalar” dedi.

“HEP YANINIZDA OLACAĞIM”

Çerkezköy’ün mozaik bir kent olduğunu ve herkesin bir arada olması gerektiğini ifade eden Gedikoğlu’nun ardından yeniden konuşan Aslan da; “Bu kulüpte bazıları siyaset bazıları reklam peşinde olurken ben hiçbir şekilde bu kulübü bu amaçlarla kullanmadım. 4 senede 4 kez basın açıklamam yoktur. Siyasi bir oluşumla yükselmek gibi de bir amacım olmadı. Ben bu şehrin oksijenini suladım, suyunu içtim. O yüzden bu şehre vefa borcum var. Ben bu vefa borcumu ödedim. Güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın da hep yanında olacağım. Şimdiden başarılı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!