Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ABDULLAH ÖĞE’DEN İŞÇİ VE EMEKÇİ PARKI SÖZÜ

ABDULLAH ÖĞE’DEN İŞÇİ VE EMEKÇİ PARKI SÖZÜ
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette talep ve önerileri dinleyen Öğe, Çerkezköy’e işçi ve emekçi parkı kazandıracaklarını ifade etti.
ANAOKULU

Ziyarette kendisi hakkında bilgiler veren AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “2014-2019 yılları arasında ilçe başkanlığı görevim ve daha sonra da 2 dönem milletvekili adaylığım oldu. 2 dönemde de başkanımızla istişarede bulunduk. Emekçilerimizin dertlerini, tavsiyelerini dinledik. Çerkezköy’de marka olmuş bir başkanımız var sağolsun. Allah daha güzel görevler yapmayı nasip etsin. Biz de daha yaşanabilir bir Çerkezköy oluşturmak için mücadele edeceğiz. 1 Nisan itibariyle bu hizmetleri buraya gideceğiz. Cumhurbaşkanımıza Çerkezköy’ü kazandıracağız ve buranın daha iyi bir kent olması için mücadele edeceğiz diye söz verdik” şeklinde konuştu.

“KİBİRLİ İNSAN SOKAĞA ÇIKAMAZ”

Talep ve önerilerini aktaran Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da; “Hayırlı uğurlu olsun. Sizin gibi değerli dostlarımızın olması bizleri mutlu ediyor. 20 yıldır buradayız biz. Güzel çalışmalar yapıldı. Daha da iyisi yapılır inşallah. Türkiye genelinde 300 bine yakın üyemiz var. Üyelerimiz ve aileleri için çalışmaya devam ediyoruz. Lokal oluşturduk. Yeme içme çay bedava, maçlar ücretsiz. Tek temennimiz işçilerimizin daha iyi şekilde yaşam sürmesi. Yeni bir otel yapıyoruz. 4-5 ay içerisinde çalışmaları bitireceğiz ve işçilerimizin hizmetine sunacağız. Genel başkanımız buradan gittiği için bütün imkanları kullanıyoruz. Burası emekçi kenti. Sizlerden de taleplerimiz olmuştu. Vahap başkanımızdan da talebimiz olmuştu. Park istedik oraya bir alan oluşturalım istedik. İşçilerimiz emekçilerimiz için çalışma yapalım. Bir meydanda bize yer verirseniz biz bütün çalışmalarını üstleneceğiz. Oraya güzel bir park yapıp işçimizi simgeleyen bir çalışma koyalım. Emekçilerimizi temsilen bir şeyimiz yok. Bunları sizden talep ediyoruz. Buranın sıkıntıları hiç bitmiyor. Gittikçe büyüyen kent. Büyük düşünmemiz, ufak şeylerle uğraşmamamız lazım. Tek yön hiçbir yerde yok. Her gün kavga, gürültü. Vatandaşlar park ediyor trafik kilitleniyor. Her gün kavgalar var. Sizden ricamız hem Öztrak hem de Atatürk Caddesi çift yön olsun. Kaldırımların bu kadar büyük olmasının bir faydası yok. Biz çalışanların sokağa çıkacak günü yok. O yüzden bu caddelerin çift yön olması lazım. İnşallah taleplerimiz dikkate alınır. Nerde olursan ol kibir olmayacak. Kibir olduğu zaman hiçbir şey olmaz. Eğer buradan çıktığımızda bir faydamız olduysa dostlarımızın çayını içeriz. Ama kibirli insanlar sokağa çıkamaz. Çıkıp sağda solda randevu talep etmemeyle, telefona bakmamayla olmaz. İşiniz çok kolay ama çok da zor. Sadece bir dokunuş lazım. 23 bin üye var burada herkese de dokunuyoruz” diye konuştu.

“İNSANLARIMIZA YARDIMCI OLMAMIZ LAZIM”

İşçi ve emekçi parkı oluşturulması için çalışma başlatacaklarını ifade eden Öğe; “Başkanım güzel konulara değindi. TMS’nin genel kurullarına katıldım. Müthiş heyecan ve organizasyon var. En son Kapaklı’daki genel kurula katılmıştım. Birbirlerini seven çok aktif bir sendika. Sosyal alanlara ihtiyaç var. Artık kimse inkar edemez. Esnaflarımızı dinleyeceğiz. Projelerin altyapısı oluşturuluyor. Trafik sıkıntısı olunca park sıkıntısı oluyor. İnsanlarımız arasında gerginlik ortaya çıkıyor. İnsanlarımıza yardımcı olmamız, streslerini azaltmamız lazım. Emekçilerimiz için park lazım. Cumhurbaşkanımızı çok üzerinde durduğu millet bahçeleri var. Biz laf üretmiyoruz. Yaptıklarımız ortada. İçinde kütüphaneleri, spor tesisleri olan millet bahçeleri var. Bu da ihtiyaç olduğu ortada. Niye güzel bir yerde emekçi parkı olmasın. Çünkü çalışan sayısı çok. 23 bin üyemiz var dediniz, çok ciddi bir rakam. Bu vatandaşlarımız çalışıyor, ter döküyorlar. Bu park alanları yapılabilir. Bunlar çok kolay projeler” ifadelerine yer verdi. Öğe’nin ardından konuşan İlçe Başkanı Salih Azbay da AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’le koordineli bir çalışma sergilediklerini ifade ederek İşçi ve Emekçi Parkı yapılacağı sözünü verdi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!