Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AK PARTİ’NİN YATIRIMLARINI ELEŞTİRMEYE ONUN HADDİ DE, GÜCÜ DE YETMEZ

AK PARTİ’NİN YATIRIMLARINI ELEŞTİRMEYE ONUN HADDİ DE, GÜCÜ DE YETMEZ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay; “AK Parti’nin yaptığı yatırımları eleştirmeye onun haddi de, gücü de yetmez. Yaklaşık 6 yıl önce temeli atıldı. 5-6 yıllık bir mevzu. İlk önce eleştiri yaparken arkadaşlar kendi yaptıklarına bakacaklar” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetim kurulu üyeleri MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Fatih Berber ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen heyet, seçim öncesi karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret için AK Parti yönetimine teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Fatih Berber; “Biz başkanımıza ziyareti için teşekkür ederiz. Kısa süre içerisinde biz de ona iade-i ziyarette bulunacağız” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay da; “Daha önce sürekli görüşüyorduk zaten. Bu seçimde de istişarede bulunalım dedik. Kendisine böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Bunun dışında bir şey yok” dedi.

“NEDEN BİZLERİ DE DAVET ETMEDİ?”

Sonrasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışında yaptığı konuşmasında, Hükümete yönelik; “Bu yatırımları yapan esasen Spor Bakanlığı yapmalı ancak yatırımı Çerkezköy’e getiremeyenler, ihmal edenler maalesef şuanda uykudalar” eleştirisine cevap veren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber; “Mevcut iktidarın Çerkezköy’ü görmezden geldiğinden bahseden, kendisini belediye başkanı zanneden zat, neden açılışa diğer siyasi partileri davet etmedi. 10 yıl boyunca orası atıl duruyor. 10 senedir neredeydi? Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Fevzipaşa’daki yatırımından belki haberi yoktur. Bi gitsin, görsün, neler yapıyormuş Gençlik ve Spor Bakanlığı? Bize davetiye göndermedi. Başka siyasi parti de yokmuş zaten. Eleştiri alacakları, halka açık yerlere davet ederlerse biz de bir şeyler söyleriz. Öyle uzaktan selam göndermekle olmaz. Davet etselerdi biz de gelirdik. Korkmasınlar eleştirmezdik. Haberimiz bile olmadı açılıştan. Hala daha inanamıyorum. 10 yıl sürdü ya. Afişle falan mı bitirdiler acaba?” dedi.

“HADSİZLİK ETMİŞTİR”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay da; “AK Parti’nin yaptığı yatırımları eleştirmeye onun haddi de, gücü de yetmez. Yaklaşık 6 yıl önce temeli atıldı. 5-6 yıllık bir mevzu. İlk önce eleştiri yaparken arkadaşlar kendi yaptıklarına bakacaklar. Biz eleştiri yapmak için toplanmadık ama kendisi hadsizlik etmiştir. Baktığınızda tüm ilçelerimizde hükümetimiz ciddi yatırımlar yapmıştır. Burada da yatırımları vardır. Bizim sadece yüzme havuzu anlamında eksikliğimiz biraz olmuştur. 7 yılda yaptıklarından gurur duyanlar Türkiye’nin 20 yılda nereye geldiğini görüp ona göre eleştiri yapması lazım. Yüzme havuzumuz yapılıyor. Bir insan eleştiri yaparken önce kendi geçmişine bakaca, sonra eleştirecek. Biz icraatlerimizle gündeme geleceğiz. Bizim yatırımlarımız ortadadır” ifadelerine yer verdi.

“ŞARKÖY’DE BİLBOARDLARA AFİŞ ASMAKLA OLMUYOR”

Konuşmalarına şu sözlerle devam eden Azbay, “Tekirdağ’a genel baktığımızda tüm ilçelerinde hükümetin yaptığı yatırımlar gözle görülür derecededir. Her ilçesinde. Bu sadece yüzme havuzu veya başka yatırımlarla sınırlı değildir. Okulları, yüzme havuzları, yatırımları ile örnekleştirecek olursak birçok örneği var. İki cümle söyledi diye biz buna karşı bir şey söyleme gibi bir lüksümüz yok. Biz yatırım ve icraatlerimizi zaten gösteriyoruz. Kendisi zaten bunu görüyor. Siyaseti yaparken erdemli siyaset yapma taraftarıyım. 10 yılda Çerkezköy’e neler yapmış herkes görüyor. Önümüzdeki seçimlerde de bunun değerlendirmesini de halk yapacak. Kendisinin bugün gittiğinde Şarköy’e gidip de bilbordlarda kendi afişlerini astığını ve oralarda çalışma yaptığını görüyoruz. Onun için Çerkezköy’e biraz vakit ayırmasını öneriyoruz. Çerkezköy’e vakit ayırsa hükümetin Çerkezköy’e yaptığı yatırımları çok rahatlıkla görebilir” diye konuştu.

“HALK ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE GÖSTERECEKTİR”

Vatandaşların mevcut belediye başkanından memnun olmadığını dile getiren Azbay; “Saha çalışmasında Çerkezköy’ün iki ana caddeden ibaret olmadığını halk zaten kendisi söylüyor. Atatürk ve Öztrak Caddesi’nden başka herhangi bir yatırım yapılmamıştır. Aynı zamanda da Çerkezköy’ün on yıl önceki ahengi de yoktur. Bozulmuştur. Ciddi derece trafik sorunu var. Esnafımız ise bu konuda büyük sıkıntısı vardır. Neticede yaklaşık 20-30 metre alan açmışınız, ama 30 metre alanda esnafa herhangi bir pay bırakmamışınız. Halk önümüzdeki seçimde görecektir. Takdir halkımızındır. Önümüzdeki yerel seçimlerde teveccühünü de Ak Parti’den yana kullanacaktır. Cumhur ittifakı belediyeciliği çok farklı bir bakış açısına sahip belediyeciliktir. Farklı çalışmayı da sosyal alanları, yatırımları, hizmetleriyle ne kadar Türkiye’de yaptığı yatırımları herkes görüyor. Bunun takdirini halkımız değerlendirecektir. Ak parti ve Cumhur ittifakı bayrağını bu dönemde dikeceğiz” şeklinde konuştu.

“OCAK AYI İÇERİSİNDE AÇIKLANIR”

Adaylık sürecine de değinen Azbay, “Aday adaylığı süreci devam ediyor. Ocak’ın ortasına doğru aday açıklanacaktır. Bu ay cumhurbaşkanımız büyükşehir belediyelerini açıklayacak. 27’sini kadar büyükşehirler açıklandıktan sonra ilçelerde yavaş yavaş açıklanmaya da başlar. Bizler de bekliyoruz. Anket çalışmalarını genel merkez yapıyor. Aranan arkadaşlarımız var. Dolayısıyla genel merkezimizin takdirindedir diye düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Olumlu rüzgarlarla cumhur ittifakı ile birlikte esecektir” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!