Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKAY, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR


AKAY, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3. Dönem için yeniden aday gösterilen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde seçim beyannamesini açıklayarak 3. Dönem için start veren Vahap Akay’a Salı günkü ziyaretlerinde CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve partililer eşlik etti.

AKAY,ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİNİ BAŞKAN ZÜMBÜL’DEN DİNLEDİ

Ziyaretlerine saat 11.00’de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile başlayan Başkan Akay, oda başkanı Erkan Zümbül ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Akay, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle ilgili de bilgi verdi.

 GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET

Akay ve beraberindeki partililer daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti. Gaziler ile bir araya gelen Akay, “Yeniden yollardayız. Yeni süreç inşallah Çerkezköy’e hayırlı olur. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği binasını kaldıracağız. Amfi Tiyatro’yu kaldıracağız. Orada hemşehri dernekleri için bir alan var. Projeyi revize edeceğiz. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni de orada güzel bir yere taşıyacağız. Derneğin oraya taşınmasının ardından bu binayı yıkacağız” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY,PROJELER İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Daha sonra Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda başkanı Mustafa As ve şoför esnafıyla bir araya gelen Akay, As ve dernek yönetimine yeni dönemde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi verdi.

 KARACA,“KIZILAY’A SAHİP ÇIKILMASI OLDUKÇA ÖNEMLİ”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın ardından Kızılay Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Akay ve partililer, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve dernek yönetimiyle bir araya geldi.  Ziyarette konuşan Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “Kan hayati bir ihtiyaç” dedi. Kızılay Derneği’nin faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Karaca, Kızılay’a sahip çıkılmasının da çok önemli olduğunu dile getirdi.

AKAY, “ATIL KIZILAY BİNASI REVİZE EDİLECEK”

Karaca’nın ardından konuşan Vahap Akay, “Kızılay ile işbirliği yaparak Kızılay’ın İstasyon Mahallesi’nde atıl halde duran binasını revize edeceğiz. O bina tarihi bir bina ve onu korumamız lazım. Seçim beyannamemize yazdık” diye konuştu. Hasan Karaca da Kızılay’a katkılarından dolayı Başkan Akay’a teşekkür etti.

BAŞKAN VAHAP AKAY,KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ PROJESİYLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Kızılay’ın ardından saat 13.00’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret eden Başkan Akay yeni dönem projelerini anlattı. Akay, Kooperatif Başkanı Yaztepe’ye planladıkları Küçük Sanayi Sitesi projesiyle ilgili de bilgi verdi. Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve partililer Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, dernek yönetimi ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Akay daha sonra Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz’ü ziyaret etti.

EHLİBEYT DERNEĞİNİDE ZİYATER ETTİ

Saat 14.30’da Çerkezköy Ehlibeyt Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Seyyid Sinan Boztepe ile görüşen Akay, derneğin faaliyetleri hakkında Boztepe’den bilgi aldı. Ziyarette konuşan Başkan Akay, “Dernek ve sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Kamu yararına çalışma yürüten tüm dernek ve sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. Kamu yararının olduğu her yerde olmaya, destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

BOZTEPE, AKAY’A BAŞARILAR DİLEDİ

Yürüttükleri dernek çalışmaları hakkında Başkan Akay’a bilgi veren Seyyid Sinan Boztepe, Tekirdağ’da faaliyet  gösteren 5 Ehlibeyt Derneği’nin tek çatı altında birleştiğini ifade ederek, “Tekirdağ’da faaliyet gösteren Tekirdağ İmam Cafer Sadık Derneği, Çorlu Hz. Hüseyin Derneği,  Kapaklı Karaağaç İmam Ali Derneği, Yeniçiftlik Hz. Abbas Derneği ve Çerkezköy Ehlibeyt Derneği, Tekirdağ Ehlibeyt Dernekleri Birliği çatısı altında birleşti. Ben bu birliğin başkanı oldum” dedi.  CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olması temennisinde de bulunan Boztepe, çıktığı yolda Akay'a başarılar diledi.

AKAY, KAMYONCU ESNAFININDA TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni de ziyaret eden Akay, Güveniş Caddesi’nde esnafı da ziyaret ederek talep ve sıkıntılarını dinledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!