Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

CANAN KESER’İN YENİ KİTABI ÇIKTI

CANAN KESER’İN YENİ KİTABI ÇIKTI
Gazetemizin de köşe yazarı olan Canan Keser’in 5’inci kitabı ‘Kamyonu Kaldıran Kadınlar’ çıktı. Keser, yeni kitabında günümüz dünyasında kadınların yaşadığı zorluklara değindi.

Bölgenin tanınan yazarlarından ve gazetemizde de uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Canan Keser’in yeni kitabı ‘Kamyonu Kaldıran Kadınlar’ yayımlandı. Keser, yeni eserinde kadınların yaşadığı zorluklara yer verdiğini ifade ederek; “Hikayem kimseye yabancı değil aslında. Çünkü ülkemiz Kamyonu Kaldıran Kadınlarla dolu. Zorluklarla, mücadele eden kadınların adresi yazılarım. Kişilik olarak zaten kendimi, sokaktaki dostlarımızı, kadınları ve çocukları korumaya adadım çok küçük yaşlardan bu yana. Çünkü ben de kamyonu kaldıran bir kadının kızıyım ve birçok acılara ev sahipliği ettiğim içinde tanıdık acılar yaşayanlara destek olmaya çalışıyorum. Yazılarımda, kitaplarımda ve konuşmalarımda aslında bunlara yer veriyorum. Ben inanıyorum isteyen herkes başarabilir ve hayallerine kavuşur. Her şey kalpte inanıp bunu hayatında çabaya çevirmek ile doğru orantılı. Ayrıca geçmeyen acı yoktur, iyi şeylerde günün birinde biter, kötü şeylerde. Her şey bir süreçtir. Çoğumuz geçen yıl ağladığımız olayları şuan gereksiz buluruz ya da çocukken asla ayrılmam dediğimiz çoğu arkadaşımız ile hiç konuşmuyoruzdur. Aslında hiçbir olayda kayıp yoktur. İnsanlardan zorbalık görüyorsak; onları tanırız, yaşananlar acı veriyorsa tecrübe ediniriz! Başta çevrende tanıdığım insanlar olarak romanda geçen birçok olay herkesin hayatına uğrayan hadiseler. Romanımda askla başlayan hikâyede, bir kadının evladını ve kendini korumak için yaptıkları yer alıyor. Okuyan herkesin bende bunu yaşadım, bende korktum, bende böyleydim dediği birçok olay var. Herkesten izler olan hikayemi kadınların sesini duyurmak ve yanlarında olduğumu onları bildiğimi hissettirmek için yazdım. Şimdiden birçok okuyucuya ulaşan kitabim, tahminimden daha fazla kadının kitaplığındaki raflarda yerini aldı. Merak etmeyin yalnız değilsiniz, yalnız değiliz!” dedi.

CANAN KESER KİMDİR?

1991 yılında Çorlu’da dünyaya gelen Canan Keser, yazarlık serüvenine 8 yaşında başladı ve ilk şiirini annesine yazdı. Yazarlığını destekleyen konulardan en önemli gelişmeyi Keser, 2 yaşındayken annesi ve babasının ayrılmasına bağlıyor. Küçük yaşta birçok olumsuzluğu kaleme alarak onlarla mücadele etme yarışına giren Keser, yaşadığı olumsuzlukları başarıya çevirdi. Küçük yaşlarda tiyatro yapan Keser, kara kalem çalışmalarının yanı sıra şiir, şarkı sözü, senaryo ve hikaye yazmaya devam ediyor. Evli ve 3 çocuğu olan Keser’in, ‘Aşk olsun, 21 hikaye 1 kadın, yeşil yelek ve mevzu serin’ isimli 4 kitabı bulunuyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!