Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

CANDAN YÜCEER ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

CANDAN YÜCEER ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 4 dönem milletvekilliği görevinde bulunan Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayacak. Yüceer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 19 Kasım Pazar günü CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

CANDAN YÜCEER KİMDİR?

4 Mayıs 1973 doğumlu Candan Yüceer, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Mezun olduktan sonra Ankara, Samsun, Çerkezköy ve Tekirdağ'da hekim olarak görev yaptı. Çerkezköy CUMOK Kurucu Başkanlığı, Türkiye CUMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, Çerkezköy Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Yöneticiliği, Kadınlar El Ele Derneği Üyeliği, Tabip Odası Üyeliği görevlerinde bulundu. 24, 25, 26 ve 27. Dönemde Tekirdağ Milletvekili seçildi. 3 Dönem CHP Parti Meclisi üyeliği yaptı. CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanlığı yaptı. Türkiye genelinde AMATEM ve ÇEMATEM'leri ziyaret ederek Madde bağımlılığı ile mücadele ve çocuk haklarına ilişkin çalışmalar yürüttü. CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanlığı ve CHP Parti Meclisi Üyeliği görevlerinde bulundu. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliği yaptı. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili görevini yürüttü.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

14 Mayıs 2023’te yapılan genel seçimlerde aday olmayan ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapılan kongre öncesinde Özgür Özel’e desteğini açıklayan Yüceer, parti meclisinde de görev almamıştı. Yüceer, geçtiğimiz aylarda Süleymanpaşa’da da seçim ofisi açarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen ifade etmişti. CHP’de yapılan kongre sonrasında Özgür Özel’in genel başkanlığa seçilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’nı açıklaması beklenen Yüceer, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “Bu davet bizim!” başlığıyla paylaşılan gönderide Yüceer, “Önce Tekirdağ” diyerek çıktığım bu yolda siyasi, mesleki, sosyal birikimimle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığımı örgütümle ve hemşehrilerimle paylaşacağım. Benim için büyük bir onur ve heyecan vesilesi olan bu günde sizleri yanımda görmek isterim” dedi. 19 Kasım Pazar günü CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda 14:00’te yapılacak olan aday adaylığı açıklamasına Yüceer, tüm vatandaşları davet etti.

GÖZLER VAHAP AKAY’A ÇEVRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için paylaşımlarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bu süreçte ne yapacağı ise merak konusu oldu. Sosyal medya hesabından ‘Yürüyelim Arkadaşlar’ sloganı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için paylaşımlarda bulunan Akay’ın da aday adaylığı için açıklama yapıp yapmayacağı da kamuoyunda merakla bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!