Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED TEMMUZ
Tekirdağ
23 Aralık, 2025, Salı
  • DOLAR
    42.84
  • EURO
    50.67
  • ALTIN
    6171.4
  • BIST
    11.311
  • BTC
    87743.496$

ÇERKEZKÖY’DE “YÖRESEL LEZZETLER GÜNÜ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ÇERKEZKÖY’DE “YÖRESEL LEZZETLER GÜNÜ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Çerkezköy’de 12-20 Aralık Yerli Malı Haftası nedeniyle Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) tarafından “Yöresel Lezzetler Günü” etkinliği düzenlendi.

KAGEDER binasında gerçekleştirilen etkinlikte, dernek üyelerinin hazırladığı geleneksel yemek ve tatlılarla kültürel zenginliklerin tanıtılması amaçlandı. Etkinliğin yoğun ilgi görmesi KAGEDER yönetimini mutlu etti.

“KÜLTÜREL MİRASIMIZIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKMEYİ AMAÇLADIK”

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan KAGEDER Başkanı Nilgün Zaimoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Yerli Malı Haftası kapsamında Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) olarak ‘Yöresel Lezzetler Günü’ etkinliği düzenledik. Üyelerimizin emek ve katkılarıyla Türkiye’nin farklı şehirlerine ait geleneksel yemek ve tatlıları bir araya getirerek kültürel zenginliğimizi tanıttık. Bu anlamlı günde yerli üretimin, kadın emeğinin ve kültürel mirasımızın önemine dikkat çekmeyi amaçladık. Yerli malı kullanımının ekonomik ve toplumsal kalkınmadaki rolünü vurgularken, kadınların üretimde ve paylaşımda ne kadar güçlü bir yere sahip olduğunu bir kez daha gösterdik. Etkinliğimize katılarak bizleri mutlu eden herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!