Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ÇETİN: “ADAY OLMA KONUSUNDA HERHANGİ BİR GİRİŞİMİM OLMADI”


ÇETİN: “ADAY OLMA KONUSUNDA HERHANGİ BİR GİRİŞİMİM OLMADI”
Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Şubat ayı toplantısı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen ikinci oturum ile tamamlandı. Başkan Çetin, komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlandığı oturumda alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.
ANAOKULU

Toplantının açılışında söz alan CHP Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkan; “Bir aday adaylığı süreci vardı. Sayın başkanımızın adaylığı kesinleşti. Kendisini tebrik ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah seçimlerin bir kardeşlik havası içerisinde, belden aşağıya vurmadan, ilçemize yakışır şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi. 2’nci kez aday gösterilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de “İbrahim beyle 35 yıllık hukukumuz, dostluğumuz var. Bizim her zaman ağabeyimizdi. Her ne kadar mecliste zaman zaman atışmış da olsak dostluğumuz payidardır, kalıcıdır. İyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Kapaklı’ya kattığınız değerler için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“BU YARIŞ, BİR SAVAŞ DEĞİL”

Sonrasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin; “Cumhur İttifakının adayı olma noktasında herhangi bir girişimim olmadı. Sadece partimizin genel kararını bekledim. Partinin kararı ‘devam’ noktasında olduktan sonra biz de yeniden Kapaklı halkına hizmet etmek için bir yarışa gireceğiz. Bu yarış, bir savaş değil. Bir ölüm kalım meselesi değil. Dolayısıyla ortamı gerecek veya yarın öbür gün dostluklarımıza zarar verecek bir atmosferde olmamasını özellikle istirham ediyorum. Hepimiz Kapaklı’ya hizmet için bir yarış yapalım ve söylemlerimizi bu minvalde gerçekleştirelim istiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde bir şey gördüm, bu iller dışarıdan göründüğü gibi değil. Bu makamlar, belki bir kısmı çok şatafatlı gözüküyor olabilir ama arka planda çok ciddi fedakarlıklar gerekiyor. Bir de zor bir dönem geçirdik. Belediye başkanları ve belediye personeli açısından sıkıntılı bir dönemden geçtik. Belediye personelime özverileri için teşekkür ediyorum. Bu süreçte malum sebeplerle, hayata geçirmeyi planladığımız birçok konu eksik kaldı. Bunların bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmının ihalesi yapıldı. Eğer halkımız tekrar bize görev verirse eksik kalanları ya da belli bir aşamaya getirdiklerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayacağım. Tek derdimiz, tek isteğimiz bunların tamamlanması. Ekibimizle yaptığımız sohbetlerde, başkan yardımcılarımızla yaptığımız görüşmelerde göreve kim gelirse gelsin yine Kapaklı’nın menfaatine olan bu projelerin yeni yönetimlere takdim edilip devam etmesini özellikle istirham ediyorum. Demokrasinin gereği, tabi ki herkes fikirlerini söyleyecek, eleştirilerini de yapacak, biz eleştirileri önemsiyoruz, onları birer ayna gibi görüyoruz. Önemli olan Kapaklı’nın gelişmesi, içerlemesi, sorunların çözümü noktasında ortak bir aklın oluşması. ‘Önce Kapaklı’ dedik ve bu söylemin devamını diliyorum. Her şey Kapaklı’nın geleceği ve gelişimi için olsun. Tüm adaylarımıza, partilerimize başarılar diliyorum” dedi.

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Şubat ayı meclis toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. İlk olarak İmar Komisyon raporları görüşüldü. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 31.01.2024 tarih 65326 sayılı Cumhuriyet Mahallesi, 1804 Ada 22 (Eski 490) Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konusuyla ilgili komisyonda oy çokluğuyla alınan karar mecliste talebin kabulü, komisyon kararın reddi şeklinde oy çokluğuyla kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülmesiyle ikinci oturum devam etti. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 16.01.2024 tarih 64368 sayılı Karaağaç Mahallesi 723 ada 38 parselde bulunan belediye hissesinin tapu satışının yapılması konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 24.01.2024 tarih 64935 sayılı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Araç tahsisi konulu yazısının görüşülmesine geçildi. 1 adet sedan aracın 3 aylığına geçici olarak tahsis edilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 24.01.2024 tarih 64937 sayılı Kapaklı İlçe Seçim Başkanlığına Araç ve Personel görevlendirilmesi konulu yazısıyla ilgili 1 adet araç ve 1 şoför görevlendirilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 24.01.2024 tarih 64936 sayılı Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Araç tahsisi konulu yazısıyla ilgili 1 adet sedan aracın 3 aylığına geçici olarak tahsis edilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirketi’nin sermaye artırımı konusuyla ilgili komisyonun oy çokluğuyla ilgili aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi. Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından oturumu sonlandıran Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!