Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

“HER FIRSATI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

“HER FIRSATI DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Kapaklı ve Çerkezköy’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “İlçelerimizin geleceğini birlikte inşa etmek için her fırsatı değerlendireceğiz ve vatandaşlarımızın her talebini önceliğimiz olarak göreceğiz” dedi.
ANAOKULU

Vatandaşlarla bir araya gelmek ve devam eden çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla Çerkezköy ve Kapaklı’yı ziyaret eden Başkan Candan Yüceer, program kapsamında ilk olarak Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nce düzenlenen buluşmaya katıldı. Kahraman gazilerle bir araya gelen Candan Başkan, bu önemli harekâtın milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin simgesi olduğunu vurgulayarak gazilerin cesareti ve fedakârlığının ulusal birliğimizin teminatı olduğunu ifade etti.

“DAYANIŞMA VE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret eden Candan Başkan, hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Çetin’e teşekkür eden Başkan Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Kapaklı ve tüm ilçelerimizin geleceği için ilçe belediyeleri ile her zaman dayanışma ve işbirliği içinde olacağız” dedi.

CHP KAPAKLI İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililerle bir araya gelen Candan Başkan, burada talep, öneri ve beklentileri dinledi ve Tekirdağ’ı birlikte yönetme anlayışıyla daha güzel ve daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini vurguladı.

“HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Kapaklı’da perşembe günleri kurulan semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Candan Başkan, enflasyonun etkilerini en net şekilde hisseden emekli vatandaşlara yönelik başlatılan “Emeklilere Pazar Desteği” projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Candan Başkan, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın yanında olacaklarını belirtti.

KAHRAMAN İTFAİYECİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kapaklı İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret ederek son dönemlerde Tekirdağ genelinde çıkan yangınlarda özveriyle çalışan kahraman itfaiyecilerle bir araya gelen Candan Başkan, yangınlarla mücadelede canını hiçe sayıp özveriyle çalışan itfaiye ekiplerine teşekkür etti ve emekleri, cesaretleri ve fedakârlıkları için minnettarlığını dile getirdi.

“HALKIMIZA KALİTELİ SU ULAŞTIRMAK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

TESKİ Kapaklı Şube Müdürlüğü ziyaretinde, bölgedeki mevcut su sorunlarını yakından inceleyen Dr. Yüceer, su kalitesini artırmak ve vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünü vurguladı. Kapaklı'nın mevcut su sorunlarının farkında olduklarını belirten Başkan Yüceer, bu sorunları çözmeye yönelik adımların hızla atıldığını ve bölgeye temiz, kesintisiz su sağlanmasının birinci öncelikleri olduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’ya kazandırılan Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret eden Candan Başkan vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek daha erişilebilir ve yaşanabilir bir Kapaklı için çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca ziyaret sırasında merkezde yapılan incelemenin ardından, Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni daha işlevsel hale getirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

“HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Yangında evi zarar gören Yüksel Metin ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Candan Başkan, her koşulda vatandaşlarının yanında olacaklarını ve yaşanan zorluklar karşısında desteklerini sürdüreceklerini vurguladı. Ayrıca, Kapaklı Trakya Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik'in annesi Sadber Tetik'in vefatı nedeniyle de taziye ziyaretinde bulunan Başkan Yüceer, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diledi, Allah'tan rahmet istedi ve iyi günlerinde olduğu kadar kötü günlerinde de vatandaşlarının yanlarında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

 “DERNEKLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Kapaklı Ordu İli Korgan İlçesi Çamlı ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Candan Başkan, ülke gündemine dair vatandaşlarla sohbet etti. Hemşehri derneklerinin bulundukları kentlere sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda değer kattığını belirten Başkan Yüceer, derneklerle işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

“GELECEĞİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesine kazandırılan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Candan Başkan, mevcut durumu ve geliştirme fırsatlarını değerlendirdi. Kültür merkezinin daha verimli hale gelmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Ayrıca, Çerkezköy Kent Park’ta hemşehrilerle sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Yüceer, şehrin her köşesinde mutlu yaşayacakları bir geleceği birlikte inşa edeceklerini ifade etti. Program kapsamında son olarak Kapaklı Erenler Cemevi’nde düzenlenen oruç açma programına katılan Candan Başkan, tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabulü ve birlik, beraberlik, kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!