Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

KALSİAD, ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI’NI ZİYARET ETTİ

KALSİAD, ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI’NI ZİYARET ETTİ
Kalkınmacı Sanayici İşadamları Derneği (KALSİAD) Genel Başkanı Yasin Burak Arslan, genel başkan yardımcısı Mahmut Şahin ve Tekirdağ İl Başkanı Fikret Irmak Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde firmaların sorunlarını dinleyen Arslan, Çerkezköy’ün potansiyeli yüksek bir şehir olduğunu dile getirerek, önemli avantajları olduğunu kaydetti.
ANAOKULU

KALSİAD hakkında kısa bilgi veren Genel Başkan Yasin Burak Arslan; “KALSİAD, Kalkınmacı Sanayici İş Adamları Derneği’dir. Gönüllü bir iş topluluğudur. KOBİ’lerden büyük şirketlere kadar herkese hizmet veren gönüllü bir iş topluluğudur. Burada tamamen iş birliğini sağlayacak, yurtiçindeki iş dünyamızı yurtdışına açacak, yurtdışındaki iş insanlarını yurtiçine kazandıracak. Ve buradaki kalkınma projelerini öne sürecek. Ülkemizde iş dünyasının navigasyonu KALSİAD’dır. Derneğimiz 2022’nin ağustos ayında kuruldu. Ama bu 2 senelik süreç bizim için 20 yıllık süreç olarak gerçekleşti. Çünkü gerçekten, kısa sürede hızlı yol aldık. Üyelerimizi artırdık, illerde yayılmaya başladık ve yurtdışına temsilcilik açmak için hızla yol aldık. 6 ülkede şu an temsilcilik açılma aşamasında, 35 ilde de il başkanlığı kurma aşamasındayız. Üye sayımız hızla yükseliyor. Kısa sürede 250 üyeyi bulduk ve hızla yükseliyor. İş adamları derneği evet ülkemizin her yerinde var fakat kalkınmacı iş adamları derneği olarak biz tamamen icraatçi, projeci ve sorun çözen bir topluluğuz” dedi.

“ÇERKEZKÖY’DE YAPILACAK ÇOK İŞ VAR”

Çerkezköy’ün avantajlarının çok olduğunu dile getiren Arslan; “Çerkezköy’ü iyi ve yakından tanımak için il başkanımızla bir araya geldik. Çerkezköy’ü yakından tanıyor ve yukarıdan fotokopisini çekiyoruz Çerkezköy’ün. Yapılacak çok iş var Çerkezköy’de. Fuarda 300 firmayla iç içe olmak bizim için avantaj. Burada firmalarımızı dinliyor, sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. Çerkezköy’deki potansiyelin farkındayız. Yurtiçi ve yurtdışındaki firmalarımızı buraya davet ediyor, buraya yatırıma gelmesini talep ediyoruz. Yurtdışında yön bulma ve yatırımlarını Türkiye’ye yönlendirme için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız büyük işler var. Dünyanın hemen hemen her yerindeyiz. Türkiye’de, Avrupa’da, Asya’da ve Afrika’da kalkınma politikalarını yönlendiren ve bu sorunları çözmeye çalışan bir kuruluş. Biz her yerdeyiz” diye konuştu.

“BİZ İCRAAT MAKAMIYIZ”

Derneğe üye olmak için yapılması gerekenlerle ilgili de bilgi veren Arslan; “Derneğimize üye olmakta önceliğimiz referans. İş dünyasında en önemli mesele güvendir. Referansınız olduğu sürece kolayca KALSİAD’a üye olabilirsiniz. Biz icraat makamıyız, sorunları çözmek için çalışıyoruz. Biz bağışlarla kendi içerimizde bir havuz oluşturduk. Yaptığımız yatırım çalışmalarıyla bir fon sağlıyoruz. Bu fonları da kendimiz fuarlarda, iş görüşmelerinde kullanıyoruz” dedi. Sonrasında Arslan, genel başkan yardımcısı Mahmut Şahin ve Tekirdağ İl Başkanı Fikret Irmak’la birlikte fuarda stant açan firmaları ziyaret etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!