Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARACA: “VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

KARACA: “VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kızılay’ın Ramazan Ayı’nda binlerce kişiye ulaşarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların her daim yanlarında olduğunu ifade eden Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca; “Çerkezköy’de yılın 365 günü vatandaşlarımızın yanındayız. Hem Ramazan Ayı’nda hem de Ramazan Bayramı’nda vatandaşlarımıza yönelik hazırladığımız gıda, giyim yardımlarının yanı sıra nakdi yardımlarımızı da herkese ulaştırdık” dedi.

Kızılay’ın ülke genelinde milyonlarca kişiye ulaştığını ifade eden Karaca; “Kızılay sadece kan bağışı kampanyasıyla değil, sosyal sorumluluk projeleri ile de öne gelen bir kurum. Biz de ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de binlerce vatandaşımıza ulaştık. Hediye kartlarımızla, nakdi yardımlarımızla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılaması için yanlarında olduk. Gönüllülerimiz aracılığıyla vatandaşlarımızın tümüne ulaştık. İlçemizde 500’e yakın ihtiyaç sahibi vatandaşımıza kıyma ve kavurma dağıtımının yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da giyecek yardımlarımızla destek olduk. Ayrıca hep birlikte kutladığımız mübarek Ramazan Bayramımızda da vatandaşlarımızın huzur ve mutlu bir bayram geçirmesi için nakdi yardımlarımız da devam etti” dedi.

“İYİLİK ORDUSU VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA”

Kızılay’ın sosyal yardımlarının ‘İyilik Ordusu’ adı verilen gönüllüleriyle birlikte binlerce vatandaşa ulaştığına dikkat çeken Karaca; “Kızılay, bir yandan bayram öncesinde hazırladığı giyim yardımlarını gönüllüleriyle ailelere ulaştırırken bir yandan da yıl boyunca hizmet veren Kızılay Butikleri aracılığıyla da ihtiyaç sahiplerinin kendi ihtiyaç duydukları kıyafetleri yine kendi beğenileri doğrultusunda seçerek ücretsiz olarak almalarına imkân sağlıyor. Sosyal incelemeler sonrası belirlediği ihtiyaç sahiplerine Kızılay Kadın, Genç Kızılay, Kızılay Engelsiz üyeleri, Şubeleri ve gönüllüleriyle Ramazan yardımlarını ulaştıran Kızılay, ailelere hayırseverlerin bağışlarını ulaştırmaya devam ediyor” dedi.

“BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ”

Kızılay’ın Kurban Bayramı’nda da vatandaşların yanında olacağını belirten Karaca, hayırseverlerin gönül rahatlığıyla bağışlarını Kızılay’a yapabileceğini söyledi. Karaca; “Türk Kızılay, düzenlemiş olduğu kurban kampanyası sayesinde bu yılda da ihtiyaç sahipleri ile aranızda köprü olacak; kurban bağışlarınızı milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştırarak sofraları bereketlendirecektir. Siz de kurban bağışlarınızı Kızılay’a yapabilir, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kuracağı sofralara katkıda bulunabilirsiniz. Bu yıl da bağışlarınızı Kızılay’a bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!