Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MERAKLA BEKLENEN KİTAP YAYINLANDI


MERAKLA BEKLENEN KİTAP YAYINLANDI
Türkiye’nin ilk özel kilise sahibi, Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Kurucusu Randy Cihan Bektaş’ın yeni kitabı piyasaya çıktı.

Türkiye’de lobicilik faaliyetlerini sürdüren Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Kurucusu Randy Cihan Bektaş’ın yeni kitabı yayınlandı.

RANDY CİHAN BEKTAŞ KİMDİR?

14 Nisan 1983 doğumlu vaftiz ismi ile (Randy) Cihan Bektaş, Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri kurucusu ve aynı zamanda Türkiye’nin ilk özel kiliselerinin sahibidir. Araştırmacı-Yazar aynı zamanda da analist uzmanı olan Bektaş, birçok uluslararası kurumda gözlemci olarak katılmıştır. Bunlar arasında Birleşmiş Milletler de dahildir. Türkiye’nin uluslararası arenada tanıtımını yapan başarılı lobicilik faaliyetleri ile tanınan Bektaş, ilk kitabını da 2015 yılında çıkartırken, kitap Amerika ve Avrupa Birliği’nde satış rekorları kırarak Amerikan sineması’na konu olmuştur. İkinci kitabı olan Hazaryan İncili de Hristiyan dünyasında ses getiren eserler arasında yer almaktadır. Siyonist İncili olarak da anılan Hazaryan İncili, tamamen güncellenmiş bir incil olurken, Mormonlar Rus Ortodokslar ve Liberal evanjeliklerin dünya genelinde takip ettiği kitap olmuştur. Ve aynı zamanda İslam dünyasının da ilgisini çekmiştir. Bektaş’ın üçüncü kitabı olan Tatra ve Masonlar Liberal Evanjelizm Kitabı da hem masonların ve liberal evanjeliklerin gizli cinsel ritüelleri ve dünya savaşlarını anlatmaktadır. Aynı zamanda Osmanlı’nın son 7 padişahının da mason olması ve Osmanlı İmparatorluğu’nun İslam olmayan nüfusa destekleri, Cumhuriyet’e geçiş, CHP, küreselleşme ve yeni dünya liberalizmi, AK Parti süreci ve küresel adımlar, DEVA Kuruluşu ve yeni dünya düzeni, LGBT süreç ve siyonizmi anlatan bu kitap dünya çapında ilgi çekerken Amerika Birleşik Devletleri’nde Harward Üniversitesi’nin kütüphanesine yerleştirildi ve birçok dalda ödül aldı. 13 milyon baskı yapan bu kitap 3 farklı dile çevrildi. İngilizce, Rusça ve Türkçe olarak çevrilen kitap şu an Moskova Üniversitesi tarafından araştırma kitabı olarak kullanılmaktadır. Dünyada kısa sürede kendini anlatan 100 kişiden biri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı vaftiz ismi ile Randy Cihan Bektaş seçildi.

Bektaş'ın yeni kitabını https://www.dr.com.tr/Kitap/Tantra-ve-Masonlar-Liberal-Evanjelik-Akim/Din-Tasavvuf/Diger-inanclar/urunno=0002107770001 adresinden temin edebilirsiniz

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!