Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MHP TEŞKİLATI, AYBÜKE ÖĞRETMEN'İN FİLMİNİ İZLEDİ

MHP TEŞKİLATI, AYBÜKE ÖĞRETMEN'İN FİLMİNİ İZLEDİ
MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı 23 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları, kadın kolları üyeleri ve partililer 9 Haziran 2017 tarihinde öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonrasında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın öğretmenlik ideallerini, azmini, başarısını ve hüzünle biten yaşam hikayesini beyaz perdeye taşıyan, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

“HAİNLER HİÇBİR ZAMAN BAŞARAMAYACAK”

Şehidin çocukluğundan öğretmenliğe giden yolculuğu, meslek aşkı, öğrencileriyle olan ilişkisi ve şehadetinin anladığı filmi izleyenler göz yaşlarına hakim olamadı. Film öncesi açıklamalarda bulunan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, “Bundan 6 yıl önce 9 Haziran 2017 tarihinde pkk’lı hain bir o kadarda kalleş teröristlerin saldırısı sonucu hayatının baharında 22 yaşında şehit olan Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimizin hayatının anlatıldığı filmi izlemek için teşkilatımız, kadın kollarımız ve çocuklarımız ile birlikte burada şehitlerimizin her daim yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Aybüke öğretmenimiz,  ‘Türk bayrağının dalgalandığı her yer benim vatanımdır’ düsturuyla Batman’ın Kozluk ilçesinde görev yapmaktan geri duymayan, Vatan, millet ve bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan şehit kardeşimize cenabı Allah’tan rahmet niyaz ederim. Bizleri de şefaatine nasıl eylesin inşallah. Kinimiz diridir. Sayılmayız parmaklar ile, tükenmeyiz kırmak ile. Biz ülkücüler hayattayken hainler hiçbir zaman başaramayacaklar. Türkiye’miz ve gönül coğrafyamız, Anadolu’muz Müslüman Türk yurdu olmaya devam edecektir. Bizler kendi çocuklarımızı kızlarımızı ve oğullarımızı Aybükeler, Necmettinler, Neşeler, Ayşeler, Fıratlar olarak yetiştirmeye devam edeceğiz. Milletimiz emin olsun. Tüm öğretmenlerimize başarılar ve kolaylıklar dilerim. Bu filmin yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu duygu düşüncelerle başta Aybüke öğretmenimiz olmak üzere şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum. Bu millet her zaman kendi kahramanını kendi içinden çıkarmıştır ve çıkarmaya da devam edecektir. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!