Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

MİYUKİ ÇELİK TAKI HİZMETE AÇILDI

MİYUKİ ÇELİK TAKI HİZMETE AÇILDI
Çerkezköy’de Yeliz Koçak ve Yasemin Kaya’nın girişimleriyle faaliyetlerine başlayan MİYUKİ Çelik Takı, yapılan törenle hizmete açıldı.
ANAOKULU

Gazimustafa Kemalpaşa Mahallesi İnan Sokak üzerinde faaliyetlerine başlayan MİYUKİ’nin açılışına; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, meclis üyeleri, Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, Çerkezköy İş Kadınları Platformu, MHP İlçe yönetimi ile davetliler katıldı.

“İMKANLAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İşletmenin açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, “Çerkezköy artık 15 yıl önceki Çerkezköy değildir. Hızla büyüyen ve gelişen yılda en az 10 bin göç alan bir yerdir. Biz belediye olarak bu nüfusa insanlara güzel vakit geçirebilecekleri imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Bunun mükafatını son yıllarda görüyoruz. Son dönemlerde Çerkezköy’e İstanbul’dan tersine bir dönüş oldu. Bunlarla birlikte her türlü işletmenin burada olmasına ihtiyaç vardır. Bugün açılışını yaptığımız işletmenin de bu vizyona katkıda bulunacağına inanıyorum. Miyuki Çelik Takı işletmecileri Yasemin Kaya ve Yeliz Koçak’a teşekkür ediyor, işletmenin ise Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

İşletmenin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç de; “MHP Yönetim Kurulu üyemiz Nihat Kaya’nın eşi Yasemin Kaya ve ortağı Yeliz Koçak’a işletmemiz hayırlı olsun. Şu dönemde böyle bir işletme açmak gerçekten çok kıymetlidir. Rabbim muvaffak eylesin. Her zaman yanlarındayız. Çerkezköy halkımızda onlara sahip çıkacaktır. Yeni işletmenin bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

“ALLAH UTANDIRMASIN”

Çerkezköy’de kadın girişimci sayısının artmasının bölgeye katkı sunduğuna dikkat çeken Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de; “Çerkezköy’e renk katan işletmemizin hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

“BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Açılışta konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber; “Nihat başkanımız ve Yasemin ablamızın açmış olduğu işletmenin hem Çerkezköy’e hem bölgeye hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

“ÇERKEZKÖY’E KATMA DEĞER KAZANDIRACAKLAR”

Bölgenin hızla büyüdüğünü ifade eden Çerkezköy ve Kapaklı’nın tanınan siyasetçilerinden Akın Yılmaz, “Gelişen ve büyüyen üretim noktasında her anlamda herkesin bu bölgeye akın ettiği ve göç aldığı bir ilçede yaşıyoruz. Böyle güzel işyerlerine de ihtiyacımız oluyor. Bu işletmeyi Çerkezköy’e kazandıran Yasemin Kaya ve Yeliz Koçak’a teşekkür ediyor, işletmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Açtıkları işletme ile Çerkezköy’e katma değer kazandıracaklar” diye konuştu.

AÇILIŞI YAPILDI

Konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışta kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden işletme sahipleri Yeliz Koçak ve Yasemin Kaya, “İşletmemizde takı çeşitleri, çanta, saat ve birçok hediyelik eşya bulunuyor. Tüm Çerkezköylüleri mağazamıza bekliyoruz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Kaya ve Koçak, açılış nedeniyle işletmedeki tüm ürünlerin indirimli olduğunu ifade ederek, vatandaşları işletmeye davet etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!