Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“MUHSİN YAZICIOĞLU’NU UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

“MUHSİN YAZICIOĞLU’NU UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”
Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15’inci yılında Çerkezköy’de dualarla anıldı. Anma etkinliğinde konuşan Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan; “Söz veriyoruz Başkanım. Emanetçilerin, Alperenler olarak yolun yolumuz, davan davamızdır. Unutmayacağız unutturmayacağız” dedi.

BBP Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından 2009 yılında yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu için ama programı düzenlendi.

SERGİ AÇILDI

Çerkezköy Belediye Meydanı’nda düzenlenen program; Muhsin Yazıcıoğlu’nun ruhuna Çerkezköy Osmanlı Camiinde mevlid okutulmasıyla başladı. Ardından Şehit Lider Yazıcıoğlu’nun fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

“BU HESAP ELBET BİR GÜN SORULUR”

Sinevizyon gösteriminin ardından konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, “15 yıl olmasına rağmen hala adalet yoktur. Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun suikastında ne hikmetse bir arpa boyu kadar yol alınmamıştır. Bu nasıl kumpastır. Hangi siyasilerin parmağının olduğu konusunda neden bir siyasetçi çıkıp bu işi sorgulamıyor. Kurulan komisyonlar görev yapmıyor ve yaptırılmıyor. Muhsin Yazıcıoğlu ömrünü devletine milletine adamış bir dava adamıydı. Muhsin Yazıcıoğlu bu ülke üstüne kurulan hain planların karşısında dimdik durmuştur. Yıllarca cezaevlerinde yatmış yine de devletine küsmemişti. Her platformda devletini ömrünce temsil etmişti. Maalesef böyle bir devlet ve millet sevdalısı bir yiğit son nefesinde devlete ihtiyaç duydu ama devlet onu duymadı. Maalesef halen de duymuyor. Bu ne hikmettir ki bu dava 15 yıldır aydınlatılmıyor. Bu yaşananla ilgili her günahın sahibi fetö deniliyor. Bu fetönün siyasi ayağı yok mu da bunlar halen mecliste değiller mi ? Bu olay fetöye bağlanıp kapatılacak kadar basit bir olay değildir. Bakın ağalar bunun hesabı elbet bir gün sorulur. Bu adalet size de bir gün lazım olur hayatta ve hatta en fazla sizlere lazım olur. Unutmayınız ayarlarıyla oynadığınız bu kantar gün gelir hepinizi tartar. Allah gani gani rahmet eylesin. Peygamber efendimize inşallah komşu eylesin” dedi.

“SÖZ VERİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan ise yaptığı açıklamada, “Muhsin Yazıcıoğlu dendiğinde çile, mücadele ve şahadet akıllara geliyor. Bu üç kelime, 55 yıllık yaşamına bu kadar çileyi ve mücadeleyi sığdırabilen belki de tek liderdir. Tek ülküsü, tek sevdası vatan olan Anadolu’nun yiğit delikanlısı ömrünün 7.5 yılını cezaevinde geçiren, bunun 5.5 yılını tek başına bir hücrede türlü türlü işkencelere maruz bırakılan, namaz kılmasın diye su verilmeyen, o soğuk hücrede teyemmüm abdesti olan, verilen elektriklerden topukları patlayan, bu kadar zulüm görmesine rağmen tek bir ceza almayan ve beraat eden ülkü devi Muhsin Yazıcıoğlu ruhun şad olsun. Defalarca tehditler almasına ve suikastlara uğramasına rağmen mücadelesinden taviz vermedi. Söz veriyoruz Başkanım. Emanetçilerin, Alperenler olarak yolun yolumuz, davan davamızdır. Unutmayacağız unutturmayacağız. Davanın mücadelesini son nefesimize kadar devam ettiriyoruz. Söz veriyoruz. Katillerin bulunup ortaya çıkarılana kadar, hak ettikleri cezaları alana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!