Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

NAZİF ATİK BAŞTEMSİLCİ SEÇİLDİ

NAZİF ATİK BAŞTEMSİLCİ SEÇİLDİ
Disk’e bağlı Türkiye Genel Hizmetler işçileri Sendikası (Genel-İş) yetkili olduğu Çerkezköy Belediyesi A.Ş.’de Sendika işyeri Baştemsilciliği seçimi yapıldı. 4 adayın yarıştığı seçimler oldukça demokratik bir ortamda devam etti. Seçimlere mavi liste ile giren Nazif Atik 208 oy alarak seçimi kazanarak iş yeri baştemsilcisi oldu.

Seçim öncesi işyeri baş temsilciliğe aday olan mevcut işyeri Baş temsilcisi Tansu Çan aday olan arkadaşlarına; “Hangimiz kazanırsa kazansın, kazanan sendikamız olsun. Bizler yine aynı mücadele içinde birlikte yol yürüyeceğiz” diyerek başarılar diledi. Mevcut işyeri baş temsilcisi Tansu Çan seçimlere beyaz liste ile Nazif Atik Mavi Liste ile Hasan Çevizkıran kırmızı liste ile ve İrfan Demirkıran da Yeşil liste ile seçimlere katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI HARUN MAMUK YAPTI

Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen Disk’e Bağlı Türkiye Genel Hizmetler işçileri Sendikası Çerkezköy Belediyesi işyeri baş temsilciliği seçiminde kongre divan başkanlığına Harun Mamuk getirildi. Divan başkan yardımcılığına Erdoğan Sertal, divan katipliklerine de Göksel Birol, Semih Ali Özcan ve Dilek Kıran getirildiler. Kongrede 565 üyeden 491 üye katılarak oy kullandı. 8 oyun geçersiz sayıldığı kongrede mavi liste ile seçimlere giren Nazif Atik 208 oy alarak baş temsilci seçildi. Beyaz Liste ile seçimlere giren mevcut baş temsilci Tansu Çan ise 159 oyda kadı. Kırmızı Liste ile seçime giren Hasan Cevizkıran ve Yeşil liste ile seçime giren İrfan Demirkıran da 58 oy aldı.

MAVİ LİSTE ÜYELERİ

Genel-İş Sendikası Çerkezköy Belediyesi A.Ş. İşyeri Baş temsilcisi seçilen Nazif Atik’in listesinde şu isimler bulunuyor; Temsilcilik asil üyeler: Nazif Atik, Hasan Tetiktaş, İsmail Gümüş ve İbrahim Kalaycı. Disiplin Kurulu Asil üyeleri: Görkem Akgümüş, Kani Demirkıran, Berhem Aktaş ve Muhammet Başak. Hasar Tespit kurulu Asil Üyeleri: Serhat Keçe, Bülent Akar, Recep Çarkın ve Zeki Demirkıran. İzin Kurulu Asil üyeliklerine de: Erdem Bolatan, Vahdettin Kabakçı, Yasin Sever ve Erhan Çırak seçildiler.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Ekibiyle birlikte açık oy farkı ile seçimleri kazanan Nazif Atik, seçim sonrası kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Atik, “Ben ve arkadaşlarım bu seçimde aday olduk. Seçim öncesi de listemde yer verdiğim arkadaşlarım ile birlikte güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Seçimde aday olan yakın arkadaşlarım ile yarıştık. İlçemizde tam demokratik şekilde bir seçim yaşadık. Hiç bir taşkınlık olmadan gerçekten her kesimin özlemini duyduğu demokrasi şölenin yaşandığı bir seçim oldu. Bize oy veren vermeyen tüm emekçi arkadaşlarıma şahsım ve yönetim kadrolarımda yer alan arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bizler Bu seçimde işçinin hakkını en güzel şekilde duyurmak ve hakkını almak için aday olduk. Belirttiğim gibi seçim sürecinde güzel bir çalışma yaparak seçimi kazandık. Sen ben yok, hepimiz birimiz için bu mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!