Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ÖZCAN KARDEŞLER’İN YENİ YATIRIMI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

ÖZCAN KARDEŞLER’İN YENİ YATIRIMI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Çerkezköy'de çeyrek asrı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren ve bünyesinde restoran, mobilya mağazası, beyaz eşya dükkanı bulunan Özcan Kardeşler’in yeni yatırımı Weltew Home, Atatürk Caddesi’nde hizmete açıldı.
ANAOKULU

Çerkezköy’de 25 yılı aşkın süredir, mobilya, beyaz eşya ve gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaları bulunan Vahit, Cahit, Mücahit, Murat, Mustafa ve Ümit Özcan Kardeşler’in yeni yatırımı Weltew Home hizmete açıldı. Açılışa, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Açılışta konuşan Özcan Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Özcan, “Türkiye mobilyasının dünya markası olan Weltew Home ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Tekirdağ’ın en önemli lokasyonlarından biri olan Çerkezköy’de her tarza uygun mobilyaları bulacağınız bu mağazamızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıktığımız bu yolda, bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz Özcan Kardeşler olarak tecrübemizi ve birikimimiz Weltew Home ile bir araya gelerek daha da büyük işlere başarılara imza atacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Açılışımıza emek veren herkese ve ailemiz adına sonsuz teşekkür ediyor, mağazamızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“ÇERKEZKÖY’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN”

Sonrasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay; “Açılışın, emek kenti olan Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Zor bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde, bu dönemlerde böyle yatırımlar yapmak her babayiğidin harcı değil o anlamda tebrik ediyorum. Özcan Kardeşleri ve Vahit Özcan’ı uzun zamandır tanıyorum. Kendisi mücadeleci bir yapıya sahiptir. Bu azminden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum. Bu tür işletmeler biz vatandaşların desteğiyle ayakta duracaktır. Hep birlikte böyle yatırım yapan yatırımcılarımıza destek olmamız gerekir diyerek hepinize saygı ve selamları iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK GÜZEL BİR PROJE ORTAYA ÇIKTI”

Weltew Home Türkiye Yurtiçi Satış Şefi Birol Yolcu; “Weltew Grup markalarından olan Weltew Home Çerkezköy şubesinin açılış törenine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 1996 yılında İnegöl’de kurulan fabrikamızı 90 bin metrekareden, 210 bin metrekareye çevirerek mega fabrika haline dönüştürdük. Üretim kapasitemizi iki katına çıkardık. Weltew Grup yoluna emine adımlarla ilerliyor. Yurtiçinde Çerkezköy mağazamızla 150’inci mağazamıza ulaşmış durumdayız. Mağazamızın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir proje ortaya çıktı. Mağazamızın Özcan Kardeşlere, markamıza, Çerkezköy’e ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“MARKALARIMIZ İÇİN YATIRIMLAR YAPIYORUZ”

Weltew Home’un 4 kıtada 72 ülkede faaliyet gösterdiğini aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı da; “Weltem Grup bugün 4 kıtada, 72 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin en büyük 3 mobilya ihracatçısından biri olan Weltem Home, sektörün önde gelen markalarından biridir. Türk mobilyasını dünyanın dört bir yanına ulaştırma vizyonuyla hareket etmektedir. Bünyesindeki 3 farklı markasıyla sektörün adeta lokomotifidir. Bugün Türkiye’de Weltem Home’in 150’nci mağazasını açıyoruz. Marmara Bölgesi’nin en önemli lokasyonlarından birisindeyiz. Weltem Home’nin geleceği için Türkiye pazarını çok önemli görüyoruz. Pazarımızı büyütmek için her geçen gün yeni adımlar atıyoruz. Weltem Home, Weltem Grup’un en önemli markası. Çeyrek asırdan fazla tecrübesi var. Dünya üzerinde 250’ye yakın mağazası var. Weltem Home, ürettiği değerlerle büyüyen, ailesi olarak gördüğü iş ortakları ile büyüyen bir çatı markasıdır. Weltem Grup çatısı altında faaliyet gösteren tüm markalarımız için farklı yatırımlar yapıyoruz. Yurtiçi yatırımlar kadar yurtdışı yatırımlarını da önemsiyor, pazar lideri olduğumuz ülke sayısını artırıyoruz. Uzman ekibimiz ve güçlü yatırımlarımızla markamızı büyütmeye devam ediyoruz. Mağazamız markamıza, Çerkezköy’ümüze ve memleketimize hayırlı olsun” dedi.

“HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, “Böyle güzel bir markanın güzel insanlar tarafından Çerkezköy’e getirilmesi hepimiz için sevindirici bir haber. Allah’ım işlerini hayırlı uğurlu etsin. Kendileri her konuda Çerkezköy’e imzalarını attı, çeşitli sektörlerde de işlerini devam ettiriyorlar. İnanıyoruz ki bu sektörde de fazlasıyla başarılı olacaklar. Rabbim işlerini hayırlı etsin, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“DÜNYANIN HER YERİNDE VAR OLAN BİR SEKTÖR”

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de, “İşletmenin, Çerkezköy’ümüze her geçen gün katma değer sağlayan Özcan Kardeşler’e, iş insanı Vahit Özcan’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu sektör gerçekten de ülkemize ekonomik olarak katkı sağlayan, üretim katan, Türkiye’nin, dünyanın her yerinde var olan bir sektör. Bu sektöre emek veren tüm ustalarımıza, usta yetiştiricilerimize, böyle mağazalar açan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından yapılan dualarla açılış kurdelesi kesildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!