Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ŞAHİKA RESTORAN ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

ŞAHİKA RESTORAN ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI
Kapaklı’da faaliyet gösteren Şahika Caferest’in ikinci şubesi, bölge yatırımcısı Sinan Üçgün’ün girişimleriyle Çerkezköy’de açıldı.
ANAOKULU

Çerkezköy’de uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sefa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Üçgün ile Üçgün’ün işletmeciliğini yaptığı Şahika Caferest, Çerkezköy’de hizmete açıldı. Açılışa; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ömer Karadeniz, Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta konuşan Sinan Üçgün, açılışa katılarak bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de “Sinan kardeşimize ve Murat kardeşimize Çerkezköy’e böyle bir işyeri kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Hep birlikte arkadaşlarımıza destek olalım. Ekonomik sıkıntının yaşandığı böyle bir dönemde işyerini sürekli ziyaret edelim, alışveriş yapalım. Eşimizle, dostumuzla gelelim, arkadaşlarımıza destek olalım” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz da açılışta yaptığı konuşmada “Bu müessesenin Murat kardeşime ve Sinan kardeşime, Üçgün ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Çerkezköy’e yeni ve güzel bir mekan kazandırıyorlar. Şahika zirve demek, dağın tepesi demek. İnanıyorum ki bu bölgede de zirve yapacaklar. En güzelini yapacaklarına, güzel hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Üçgün ailesi olarak bugüne kadar yaptıkları güzel projeleri gıda ve hizmet sektöründe de Çerkezköy ve bölge halkına vereceklerine yürekten inanıyorum. Helal ve bol kazançlar diliyorum. Hem kendileri kazansın, hem ülkemiz kazansın. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“HAYIRLI OLSUN”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ömer Karadeniz de “Sinan ve Murat kardeşimizin açmış olduğu Şahika Caferest’in hayırlara vesile olmasını diliyorum. Açılan her yeni işyeri yeni ümitler, yeni kazanç kapıları demek. Sinan kardeşimiz zaten daha önce inşaat sektöründeydi. Şimdi sektörü çeşitlendirdi. Ekonomik daralmanın yaşandığı bu zamanda böyle bir işletmeyi açtığı için de kendisini tebrik ediyorum. Kendilerine bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“KIYMETLİ VE DEĞERLİ BULUYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de konuşmasında; “Sinan kardeşimizin Kapaklı’da, bölgede yapmış olduğu yatırımlara bir yenisini eklemiş olması beni de memnun etti. Özellikle ekonominin daraldığı dönemlerde akıllı sanayiciler, akıllı yatırımcılar bu tarz yatırımlarını daha prestijli bir şekilde yaparlar. Bu anlamda bu yatırımı kıymetli ve değerli buluyorum. Çerkezköy ve Kapaklı Türkiye ortalamasının üzerinde göç alıyor ve nüfus yoğunluğu günden güne arıyor. Bu nedenle ihtiyaçları da her geçen gün artan bir bölge. Kendilerini kutluyorum, tebrik ediyorum. Helalinden bereketli kazançlar temenni ediyorum. İlçemize, bölgemize ve Üçgün ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Şahika Caferest’in açılışı yapıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!