© Çerkezköy Ekspres

TEVRAT KOCAOĞLU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

.S. Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi kurucu başkanı Tevrat Kocaoğlu, bugün (28 Haziran Cuma) 18:00’de yapılacak olan olağan genel kurulda başkanlık için adaylığını açıkladı.

Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Keleş’in yeniden aday olmayacağını açıkladığı olağan genel kurulda kurucu başkanlık için iki aday yarışacak. Kooperatif kurucu yönetiminden Birol Bilgir ve kooperatif kurucu başkanlığını yürüten Tevrat Kocaoğlu’nun yarışacağı seçimler Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 18:00’de gerçekleştirilecek.

“ÇERKEZKÖY İÇİN ADAYIM”

Çerkezköy’de yeni sanayi sitesi sorununun çözüme kavuşturulması ve hem halkın hem de sanayici esnafının daha düzenli bir sanayi sitesinde hizmet vermesi amacıyla çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıklayan Kocaoğlu; “Çerkezköy’de daha önce kurucu başkanlığını yürüttüğüm kooperatifimizin daha iyi yerlere gelmesi için bu görevi yeniden üstlenmeye karar verdik. Değerli yönetimimizle birlikte Çerkezköy sanayisini özlemini duyduğu modern bir sanayi sitesine kavuşturmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Burada hepimiz biriz. Hiçbir şekilde kimsenin kimseye üstünlüğü olmayacak, herkes eşittir bizim için. Kooperatifimiz herkese şeffaf bir şekilde hizmet verecek. Birlikte olacağız, gerekli tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşerek elimizden gelen çabayı, geçmişte yaptığımız gibi yine yapacağız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Mevcut kooperatif başkanı Mehmet Keleş’e de teşekkür eden Kocaoğlu; “Yaklaşık 1 yıldır kooperatifimizin başkanlığını yürüten ve mücadelemizde bize destek olan Mehmet Keleş’e teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de alacağımız sorumlulukla bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız” dedi.

DESTEK İSTEDİ

Tüm sanayici esnafından destek isteyen Kocaoğlu; “Birlikte olursak daha güçlü bir şekilde çalışma yürütebiliriz. Bu anlamda daha güçlü bir yönetim, daha güçlü bir ses olmak için tüm sanayici esnafımızdan destek istiyorum. Siz değerli kooperatif ortaklarımıza en iyi hizmeti vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“SEN, BEN YOK, BİZ VARIZ”

Tüm sanayici esnafıyla kuracağı birliktelikle kooperatifin bölgedeki tüm kooperatiflere örnek bir kurum haline geleceğini aktaran Kocaoğlu; “Biz birlikte olduğumuz sürece açamayacağımız hiçbir kapı yok. Biz bunu daha önce çok kez birlikte başardık. Yine aynı heyecanla, birliktelikle daha iyisini yapmak için sizleriz desteğiyle bu yola adım attık. Bundan sonra sen, ben yok, biz olacağız. Tüm çalışmalarımızı yönetim kurulu adayı arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Geleceğimizi planladık. Bu yolda gerekli tüm planlamalarımızı hazırladık. Yapılacak olan kongrede yönetimi devralmamız durumunda hemen çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.

YÖNETİM LİSTESİNİ AÇIKLADI

Beyaz Liste ile seçimlere katılacak olan Kocaoğlu, yönetim kurulu adaylarını da açıkladı. Kocaoğlu’nun yönetim listesinde; Osman Arat, Barış Özaktürk, Abubekir Ağrı ve Nokta Makine LTD yer alırken yedek yönetim listesinde de Gülşen Çelik, Senan Sifil, Samet Akman, Ramazan Akdemir ve Musa Acar yer aldı. Muhammed Taha Özdemir ve Kenan Ören, disiplin kurulu adaylarına yazılırken, yedek disiplik kurulu adayların da da İsmail Kınay ve İsmail Sezer yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER