Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ÇERKEZKÖY EFELERİ’NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

ÇERKEZKÖY EFELERİ’NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Çerkezköy’ü Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde temsil edecek olan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübünün rakipleri Voleybol Federasyo’nun yapmış olduğu kura çekimi ile belli oldu.
ANAOKULU

İkinci lig ikinci grupta birbirinden güçlü ve deneyimli takımlarla mücadele edecek olan temsilcimizin rakipleri şu şekilde oluştu; Bursa Güner Karakaya Spor Kulübü, Bursa İnegöl Belediye Spor Kulübü, Bursa Karacabey Spor Kulübü, Bursa Yenişehir Belediye Spor Kulübü, Düzce Belediyesi Spor Akademisi, İstanbul Büyük Reşitpaşa Spor Kulübü, İstanbul Doğu Akademi Spor, İstanbul Süreyyapaşa Gençlik, Kocaeli: Gölcük Belediye Spor Kulübü, Tekirdağ Arges Spor ve Zonguldak Çaycuma Spor Kulübü oldu.

“HİÇBİR SPORCUMUZA BEDELSİZ TRANSFER ONAYI VERMEYECEĞİZ”

Geçtiğimiz sezon başarılı performansı ile göz dolduran ve ligi üçüncü sırada tamamlayan temsilcimiz bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Kulüp yöneticileri yapmış olduğu açıklamada; “2023-2024 sezonu takımımız için çok başarılı geçti. Bunun yanında genç sporcuların performansı bizleri umutlandırdı. Şu an itibariyle gecen sene kadromuzda olan 4-5 tane genç oyuncumuzu 2. ve 1. Liglere transfer ettik. Hatta Efeler Ligi’nden birkaç takım ile görüştük. Sporcularımızın transfer teklif alması transfer olması bizleri mutlu ediyor. Lakin şöyle bir sorunumuz oluyor, gitmek isteyen sporcuyu alacak olan takım bedelsiz almak istiyor ve bu yönde sporcuların akıllarını çeliyorlar. Bizler hiçbir sporcunun önünü kesme taraftarı değiliz ama transfer olurken kulübüne katkıda bulunarak gitmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bizler bu sporcuları yetiştirme adına yıllarımızı, gecemizi, gündüzümüzü harcadık. Bu yüzden hiçbir sporcumuzu bedelini almadan transfer onayı vermeyeceğiz. Bu konuda kesin kararımız var” ifadelerine yer verdi.

“TÜM SPORSEVERLERİ DESTEĞE DAVET EDİYORUZ”

Kulübe destek olmak isteyenlere de çağrıda bulunan yönetim; “Ekonomik olarak sponsor arayışlarının devam ettiğini bildiğimiz takımımıza destek olmak isteyen tüm spor severleri, ilçemizin geleceği olan bu takıma az ya da çok destek olmalarını bekliyoruz. Tümüyle Tekirdağ’ın ve Çerkezköy’ün evlatlarından oluşan bu takımın geçen sene harcamış olduğu miktar BAL Ligi’nde oynayan bir futbolcuya verilen paradan daha az olduğunun bilinmesini isteriz. Biz aza kanaat ediyoruz. Abartılı bir harcamamız ve sporculara vaadimiz yok. Beklentimiz ilçeyi yöneten, ilçenin ekonomisine katkıda bulunan sayın büyüklerimizin ve amirlerimizin bu takıma her anlamda destek olması. Şunu belirmekte fayda var, bu kadar göç alan bir ilçede bu tür kulüplere destek olmak çok değerlidir. Bizler sosyal hayatın düzene girmesi ve gençlerin sosyal hayata adapte olması için çok önemliyiz. Bunu hiçbir okul yapamaz. Altını çizerek söylüyorum; hiçbir eğitim kurumu sosyal hayata adapte için tek başına başarılı olamaz. Kulübümüz yaptığı çalışmalar ile bu alanda çok önemlidir. İşte bu yüzden tüm kamu kurum ve kuruluşları ile beraber Belediyemiz, Ticaret Sanayi Odamız, Sendikalarımız ve diğer sivil toplum örgütleri spor kulüplerini desteklemeli. Çocuklarımızı ve gençliğimizi şu dönemde spor alanlarına acilen çekmek adına bizlerle beraber olmalı. Durum ortada, teknoloji tradejisi ortada, hayat şartlarının hız değişimi ortada, Çerkezköy’ün sürekli göç alması gerçeği ortada, bu destek bizce çok değerli, çok önemli. Bunun değerini önemini daha sonra anlarız ama çok geç kalırız. 2024-2025 sezonunda 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyoruz. Gençlerimiz bu senede güzel sonuçlar alacaklarına çanı gönülden inanıyoruz” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!