Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

FEVZİPAŞASPOR’UN GENÇLERİNE KUPALARI VE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ


FEVZİPAŞASPOR’UN GENÇLERİNE KUPALARI VE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
Çerkezköy Fevzipaşaspor Kulübü’nün U14, U16 takımlarına kupa ve ödülleri takdim edildi.

Çerkezköy Fevzipaşa Spor Kulübü 2023-2024 sezonu kupa ve ödül töreni yapıldı. Olimpiyat Halı Saha’da yapılan programa Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, futbolcu antrenörleri, sporcular ve aileleri katıldı.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Programın açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Fevzipaşaspor Kulübü Başkanı Kenan Topçu; “Kulüp olarak futbol anlamında 5 yıllık planlama yaptık. Bu çocukların bir hedefe kilitlenmesi lazımdı. Çocuklarımız iyi çalıştılar, antrenörlerini dinlediler, 3 yılda biz bunu başardık. U14 Takımımız Tekirdağ Şampiyonu, U16 takımımız Tekirdağ Şampiyonu, U17 takımımız 5 maç, 5 galibiyetle grubunda lider, U18 takımımız 6 maç 6 galibiyetle grubunda lider. 2004 yılında Çerkezköy’e geldim. Aşağı yukarı 20 yıldır sporun içerisindeyim. Tekirdağ ilinde ilk defa bir takım 4 grupta da şampiyonluk yaşıyor. Bu başarı antrenörlerimizin ve sporcularımızındır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu arkadaşları görmeniz lazım. Öyle özverili çalışmaları var ki. Bu antrenörler zaman zaman abilik, zaman zaman antrenörlük, zaman zaman babalık yaptılar. Hepsini dinlediler ve başarılı oldular. Biz siyasetçi değiliz, spor adamıyız. Kim bu çocuklara sahip çıkar bizim için baş tacıdır. Bu çocuklar ilk başladıklarında antrenman yapacak sahası yoktu, ekipmanları yoktu. Sağolsun başkanımız 2 saha yaptı ve idman günleri uzadı. Bu vesileyle başarı geldi. Çarşamba günü Çanakkale’ye uğurlayacağız takımlarımızı. İnşallah orada da bizleri en iyi şekilde temsil edecek ve şampiyon olarak dönecekler. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Sonrasında konuşma yapan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu; “Fevzipaşaspor Kulübü U14’te Tekirdağımızı ve Çerkezköyümüzü temsil etmek üzere Çanakkale’ye gitmeye hak kazanmıştır. Başarılar diliyorum hepsine. Ayrıca Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a buradaki çocuklara yapmış olduğu destekler ve spor salonları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOK DAHA GÜZEL ALANLARDA BULUŞACAĞIZ”

Ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Ramazan’ın arefesinde hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Burada çok büyük bir emek var. Sporun birliğine, beraberliğine, disiplinine layık bir şekilde çalışan bu kardeşlerime, kıymetli kulüp başkanlarıma ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza spor alanları açmak, bu alanları geliştirmek, çocuklarımızı sokaktan çıkarıp sporun güzelliğiyle buluşturmak az bir mücadele değil. Sporun disiplinini, takım çalışmasını çocuklarımıza eğitmek, öğretmek ve bu uğurda yeni işler yapma arzusundayız, hedefindeyiz. Bireysel tüm branşlarda takımlarımızı destekledik. 29 Ekim spor Kompleksi’nde güreşçilerimiz, masa tenisi takımlarımız, amatör futbol kulüplerimiz, yüzme havuzumuz var. 10 yılda Çerkezköy’de 22 bin çocuk dünyaya geldi. Çocuklarımızı böylesine güzel alanlarda, böylesine güzel hocalarımızla desteklemek durumundayız. İnşallah yeni alanlar açacağız. Çerkezköy’ün çocukları bu güzel alanlarda bir araya gelecek. Burada bulunan tüm çocuklar Çerkezköy’ün çocukları. Dışarıdan transfer yapılan çocuklar var. Ben bu ağa bir dönem girdim ama çabuk çıktım. Amatör ruhu bu çocuklarla başarmak başarının en büyüğü. Bu başarıyı yakalayan herkese teşekkür ediyorum. Sporun birlikteliği bu çatı altında daim olsun. Yeni spor alanlarında, yeni sahalarda daha güzel günler geçiririz. Çerkezköy’ün adını daha güzel duyururuz inşallah” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!