Tekirdağ
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

BAŞKAN AKAY: “İKRAM ÇEŞMEMİZİ YENİDEN HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

BAŞKAN AKAY: “İKRAM ÇEŞMEMİZİ YENİDEN HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”
​​​​​​​Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete sunulan İkram Çeşmesi’nden 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren her sabah yeniden sıcak çorba ikramı yapılmaya başlanacak.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için çorba ikram edileceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başlayacaklar. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Pazartesi gününden itibaren yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

HER GÜN SICAK ÇORBA AKACAK

“İkram çeşmesinde en geç 06.30’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler” diyen Başkan Akay “Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek” dedi. Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını kaydeden Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin gösterildiğini kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!