Tekirdağ İl Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde alkollü ürün satışı yapan iş yerlerine yönelik eş zamanlı denetim gerçekleştirildi. Bu kapsamda Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alkol satışı yapan iş yerleri ve bu iş yerlerine ait depolar denetlendi.
9 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan eş zamanlı denetimlerde; 34 iş yeri denetlendi, 129 şişe gümrük kaçağı ve sahte bandrollü içki, 83 litre ev yapımı alkollü içki ele geçirildi. Konuyla ilgili 7 şüpheli hakkında ‘5607 Sayılı Kanuna Muhalefet’ suçundan adli işlem, 2 kişi hakkında idari işlem uygulandı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada denetimlerin kesintisiz olarak devam edeceği belirtildi.
EMNİYETTEN KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK!

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.