Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
optimed
Tekirdağ
08 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.26
  • EURO
    48.39
  • ALTIN
    4765.3
  • BIST
    10.729
  • BTC
    110987.33$

ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDE SEMAVERDE ÇAY KEYFİ

ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDE SEMAVERDE ÇAY KEYFİ
Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde semaverde çay hizmeti başladı. Özellikle akşam saatlerinde vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gören semaverde çay, beğeni topladı.

Çerkezköy’de özellikle akşam saatlerinde sokak ve caddelerde vatandaşlar semaver çayının keyfini çıkarıyorlar. Erzurumlular Derneği’nde verilen semaverde çay hizmeti vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor. Akşam saatlerinde dernek binasında semaverde çay keyfinin tadını çıkaran vatandaşlar; “Açık havada bırakılan semaverlerle, bir yandan sohbet bir yandan çay içmenin tadı bir başka oluyor” dediler.
“HERKES SEMAVERDE ÇAY DEMLEYEMEZ”
Erzurumlular Derneği’nden Haydar Erhan, semaverde çay demlemenin inceliklerini paylaştı. Semaverde çay demlemenin lezzetli olduğunu ve insanların damak tadına hizmet ettiğini açıklayan Erhan; “Fakat herkes semaverde çay demleyemez. Bizim demlediğimiz çaylarda çayın kalitesi oldukça önemli. Çay ne kadar kaliteliyse demi de o kadar güzel çıkar. Biz Türkler olarak semaverde çay içmeye bayılırız ve semaverde yapılan çayın çok daha iyi olduğunu düşünürüz. Çünkü semaverde ya odun ya da kömür kullanılır. Aynı mangalda pişen ete benzer” dedi. Çay demleme işlemlerinin akşam saatlerinde yapıldığını ve vatandaşlara taze çay olanağı sunulduğunu açıklayan Haydar, tüm vatandaşları derneğe çayın tadına bakmaya davet etti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!