Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED
Tekirdağ
16 Nisan, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    44.76
  • EURO
    52.98
  • ALTIN
    6944.5
  • BIST
    14.252
  • BTC
    75034.465$

KAYMAKAM ABBAN, SORUNLARI DİNLEDİ

KAYMAKAM ABBAN, SORUNLARI DİNLEDİ
​​​​​​​Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından her ay farklı bir mahallede gerçekleştirilen ‘Halk Toplantısı’ Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapıldı. Toplantıda İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Halk Toplantısı yaptı. Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE BİR YÖNETİM

Vatandaşlarla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediklerini ve sorunların çözümü için her ay farklı bir mahallede toplantı yaptıklarını açıklayan İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, vatandaşların sorununu ilk ağızdan dinledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Abban, çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Dilek ve önerileri de dinleyen Abban, sorunların çözümü konusunda nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!