30. YIL KAMPANYASI HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER
Burak Kuyumculuk ortaklarından Begüm Yılmaz Çamlıca, Çerkezköy şubeleri sorumlusu Ömer Başgül ve Muhasebe Müdürü Onur Dal, Beyaz Konak’ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek 30. yıla özel düzenlenen kampanyanın detaylarını paylaştılar.
KAMPANYADA YÜZDE 30, 40 VE 50’YE VARAN İNDİRİM İMKANI
Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı’da toplam 9 şube ile hizmet verdiklerini belirten Burak Kuyumculuk ortaklarından Begüm Yılmaz Çamlıca, “Firma olarak 30 yılı geride bırakmanın gurur, onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu müşterilerimizle birlikte paylaşmak, 30 yıldır birlikte parladığımız, bizimle yol yürüyen müşterilerimize teşekkür etmek ve onlara destek olmak amacıyla özel bir kampanya düzenledik. Çerkezköy’de Akbank’ın karşısındaki Premium şubemizde kampanyaya dahil ürünlerimizi sergileyeceğiz. Bu ürünleri yüzde 30, 40 ve 50’ye varan indirimlerle müşterilerimize sunacağız. Her zaman olduğu gibi kampanya süresince de geniş ürün yelpazemizle en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.
KAMPANYA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLIYOR
Kampanyanın önümüzdeki hafta başlayacağını belirten Begüm Yılmaz Çamlıca, tüm pırlantalarda yüzde 50, diğer işçilikli ürünlerde ise yüzde 30-40 oranlarında indirim uygulanacağını söyledi. Ürün yelpazelerinin oldukça geniş olduğunu vurgulayan Çamlıca, pırlanta ve işçilikli ürünlerde kredi kartına 3 taksit imkanı sunduklarını da dile getirdi. Bu kampanyanın Çerkezköy’de bir ilk olduğuna dikkat çeken Çamlıca, vatandaşların bu fırsattan faydalanmalarını önerdi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.